Ενίσχυση με Καρούτζο!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 20/06/2018
 
Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Διονύση Καρούτζο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ο αθλητής, ο οποίος μετράει στο βιογραφικό του πολλές συμμετοχές με την εθνική ομάδα σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα, αγωνίζεται στην περιφέρεια και θα ενισχύσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν!

Ο Διονύσης Καρούτζος κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr: 

«Κατ'αρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον προπονητή Πάνο Βέργο για το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, καθώς και για τη θερμή υποδοχή. Δεν κρύβω πως υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός από πλευράς μου και ελπίζω αυτός ο ενθουσιασμός να βγει και πρακτικά, ώστε και εγώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της ομάδας και η ομάδα να μείνει ευχαριστημένη από εμένα. Ο ΠΑΟΚ φέτος μπήκε πολύ δυναμικά στην περίοδο των μεταγραφών, χτίζει ένα δυνατό ρόστερ και δείχνει πως θέλει να αφήσει πίσω την χρονιά που πέρασε, αλλά και να δείξει ένα νέο πρόσωπο. Θα περιμένουμε να κλείσει τόσο το ρόστερ της ομάδας μας, όσο και των υπολοίπων για να μπορέσουμε να κρίνουμε το πρωτάθλημα της νέας περιόδου. Στόχος είναι όλα αυτά να γίνουν πράξη και πράξη θα γίνουν μέσα από τη σκληρή δουλειά!»


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ