Έναρξη για το Πόλο!

paok
Κατηγορία:

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε η νέα αγωνιστική χρονιά για το Πόλο Ανδρών ΠΑΟΚ MORRIS, με την πρώτη προπόνηση της ομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στο Εθνικό Κολυμβητήριο.

Παρόντες στην πρώτη προπόνηση τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο τερματοφύλακας Κώστας Γαλανίδης, καθώς και ο Μίλος Μαξίμοβιτς, ο Τάσος Βικάτος και ο Μπάμπης Τάτσης.

Απόντες από την πρώτη προπόνηση ήταν οι Παπαποστόλου και Σαρησάββας, καθώς και οι αθλητές που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, Ξενοφών Σιορδίλης, Δημήτρης Νικολαΐδης και Μουρατίδης, οι οποίοι ακολουθούν πρόγραμμα ξεκούρασης και θα επιστρέψουν σύντομα στην πισίνα.

Σχετικά με τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο προπονητής του τμήματος Πάνος Βέργος δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:  «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές μας. Κάναμε το καλύτερο στο μεταγραφικό κομμάτι και τυχόν κενά θα τα καλύψουμε στην πορεία. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας μέσα στην πισίνα. Η προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ από τις Υποδομές μέχρι και το ανδρικό είναι εμφανής, μιας και πολλά ήταν τα παιδιά της ομάδας που πρωταγωνίστησαν στο περσινό πρωτάθλημα, με τρεις αθλητές του Συλλόγου μας να στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα Νέων που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα φέτος.»

Ο TeamManagerτης ομάδας, Τάσος Πετρίδης, δήλωσε: «Εύχομαι από την πλευρά μου να έχουμε καλή χρονιά με επιτυχίες. Συνεχίζουμε στο ίδιο πλάνο με πέρυσι, η συνταγή είναι γνωστή και πετυχημένη. Θεωρώ πως στο ίδιο μονοπάτι θα πατήσουμε και φέτος, συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία. Καλωσορίζω και τους νέους αθλητές στην ομάδα μας και θέλω να ευχηθώ σε όλους μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς!

Ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:  «Μετά την περσινή χρονιά που ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη τόσο για το ανδρικό τμήμα όσο και για τις υποδομές, ελπίζω να κάνουμε ένα βήμα παραπέρα και να πετύχουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Σαν Διοίκηση κάναμε κινήσεις που θα ενίσχυαν τις αδυναμίες μας, έχουμε φέρει παιδιά που έχουν όρεξη για δουλειά και πιστεύω στα καλύτερα. Εύχομαι να λυθεί άμεσα το πρόβλημα του Ποσειδωνίου, καθώς πέρυσι αντιμετωπίσαμε μεγάλο πρόβλημα και ο ΠΑΟΚ να γυρίσει στο σπίτι του…».