Συγκέντρωσαν εμπειρίες... μπορούσαν και παραπάνω

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Για τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της τελικής φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος για τις θέσεις 5-8, η ομάδα χάντμπολ παίδων του Α.Σ. ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Διομήδη Άργους και γνώρισε την ήττα με 35-26, το πρωί της Πέμπτης 28 Ιουνίου 2018, στην Προσοτσάνη της Δράμας.

Οι νεαροί αθλητές του Δικεφάλου πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις και έκαναν μία αξιοπρεπή πορεία σε αυτήν την τελική φάση του πρωταθλήματος και συγκέντρωσαν πολλές εμπειρίες μέσων των αγώνων, που θα τους βοηθήσουν για το μέλλον, το οποίο αναμένεται να είναι μεγάλο.

Τα τμήματα χάντμπολ του Α.Σ. ΠΑΟΚ αποδεικνύουν στην πράξη την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους όσους ασχολούνται και συμμετέχουν ενεργά σε αυτά, με πολλές διακρίσεις σε πανελλήνια και τοπικά πρωταθλήματα.

ΠΑΟΚ – Διομήδης Άργους: 26-35

Η σύνθεση ΠΑΟΚ (Μπιζέτας): Κοντούδης 5, Κυριακίδης 4, Λαμπούδης 1, Μπαμπατζανίδης, Παπαγιώτας 1, Γιορανίδης 4, Σαχίνης, Βελλισαρίου, Τεληκώστογλου 6, Τουλιόπουλος 4, Μαλανδρής, Φρειδερίκος, Ζερβίδης, Σακαλάκης 1, Ντάφουλης, Νατσιόπουλος. Διαιτητές: Μαυρίδης – Τομίδης. Δίλεπτα: 3-3. Πέναλτι: 3/6-0/0.