Κυρίαρχος ο Δικέφαλος στο μεταγραφικό «παζάρι»…No.4

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Τέταρτη εβδομάδα μεταγραφικής ενίσχυσης για τα τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ ο οποίος συνεχίζει να κινείται σε έντονο ρυθμό με σημαντικές προσθήκες σε όλα τα επίπεδα και στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

To τμήμα μπάσκετ γυναικών ήταν αυτό το οποίο ξεκίνησε για αυτήν την εβδομάδα με την ανανέωση συνεργασίας της Βάγια Καρακούλα για ακόμα μία σεζόν αλλά και της 17χρονης διεθνoύς αθλήτριας, Ιωάννας Κριμίλη. Εκτός από τις δύο ανανεώσεις ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ανακοίνωσε και την απόκτηση της 20χρονης σούτινγκ γκαρντ, Ρένιας Καρλάφτη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Δικεφάλου προχώρησε σε δύο ακόμα σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα παίκτες της ομάδα μας για την επόμενη χρονιά θα είναι ο διεθνής Βενεζουελάνος, Ivan “La Bomba” Marquez και ο διεθνής με την Εθνική ομάδα Κ22, Αλέξανδρος Μπούτος. Εκτός από τις μεταγραφές το τμήμα ανακοίνωσε και την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την σεζόν που ακολουθεί και αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα που δημιουργείται.

Την φανέλα της ομάδας χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να φοράει για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο ο Διονύσης Κραγκιοζόπουλος, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα μας.

Έντονη κίνηση είχαμε και στην ομάδα χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ η οποία προχώρησε σε τρεις δυνατές μεταγραφικές προσθήκες. Η 27χρονη διεθνής αθλήτρια από τη Σλοβενία, Teja Ferfolja ήταν η πρώτη, ενώ στην συνέχεια ακολούθησαν η Βραζιλιάνα Bruna Camboim και η Ράνια Ράτσικα η οποία επέστρεψε από τον δανεισμό της.

Την πρώτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η ομάδα βόλεϊ γυναικών, με την Ελένη Κιόση να φορά την φανέλα του Δικεφάλου για την επόμενη σεζόν.

Τέλος, στο ποδόσφαιρο γυναικών προπονητής της ομάδας μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ένας παλιός γνώριμος και πιο συγκεκριμένα ο Σέρβος Perica Krstic, ο οποίος διατέλεσε σαν τεχνικός του Δικεφάλου από το 2005 έως 2007 κατακτώντας δύο πρωταθλήματα. Επίσης η ομάδα ανακοίνωσε και την συνεργασία με τον γυμναστή Νικόλαο Νικολάου, ο οποίος θα είναι και ο συνεργάτης του κ. Krstic.

Οι ομάδες των τμημάτων αρχίζουν και σχηματοποιούνται και σε λίγο διάστημα θα είναι απόλυτα έτοιμες με την σκυτάλη πλέον να παίρνουν οι προπονητές και  οι αθλητές, οι οποίοι δουλεύοντας μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου θα προσπαθήσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για τον Σύλλογο.
 
Το be continued...
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ