Παρουσία με... υποσχέσεις για το μέλλον στο Πανελλήνιο!

paok
Κατηγορία: Στίβος
Με επιτυχία για την ομάδα στίβου του Α.Σ. ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Νέων Ανδρών και Νέων Γυναικών στην πόλη της Λάρισας.

Οι αθλητές για άλλη μια φορά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, κατέθεσαν όλη τους την ψυχή και κατάφεραν οι περισσότεροι να καταρρίψουν τα ατομικά τους ρεκόρ και να πλασαριστούν σε υψηλές θέσεις, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Πιο συγκεκριμένα:
Ιακωβίδου Νίκη 5η Πανελληνιονίκης στο άλμα εις μήκος και 7η στο άλμα τριπλούν
Μανταρτζίδης Ιωάννης 5ος Πανελληνιονίκης στο άλμα τριπλούν και 10ος στο άλμα εις μήκος
Τσολακίδης Στέφανος 6ος Πανελληνιονίκης στο άλμα επί κοντώ
Λιατίφης Δημήτριος 8ος Πανελληνιονίκης στα 3000μ.Φ.Ε
Κότσα Βασίλειος 10ος Πανελληνιονίκης στο άλμα τριπλούν
Τσαγκούδης Αντώνιος 11ος Πανελληνιονίκης στο άλμα επί κοντώ
Πέτρου Νικόλαος 14ος Πανελληνιονίκης στο άλμα επί κοντώ

Σκυταλοδρομία 4Χ400μ. Νεων ανδρων αποτελούμενη από τους Τσοχατζή Στυλιανό, Γαϊτανίδη Λεωνίδα, Λιατίφη Δημήτριο, Μπαρμπεράκη Βασίλειο 14οι Πανελληνιονίκες.

Την επιτυχημένη φετινή παρουσία των αθλητών και συνάμα της ομάδας μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών και Γυναικών έρχεται να επιβεβαιώσει η βαθμολογική συγκομιδή του Συλλόγου, η οποία έφτασε τους 55 βαθμούς (πέρυσι 25).

Η επίδοση αποτελεί ρεκόρ Συλλόγου για τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία και αφήνει πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η φετινή αγωνιστική σεζόν του στίβου έφτασε και τυπικά στο τέλος της, με την εικόνα του τμήματος, για φέτος, σύμφωνα με τις βαθμολογικές κατατάξεις μόνο ανοδική να χαρακτηρίζεται.

Η εξαιρετική συνεργασία των προπονητών μας τόσο μεταξύ τους όσο και με τους αθλητές τους, καθώς και η σοβαρή δουλειά στα τμήματα των ακαδημιών πλέον αποδίδουν καρπούς και αφήνουν θετικά μηνύματα για τα επόμενα χρόνια.

Σας περιμένουμε στα γήπεδα από τις 03 Σεπτεμβρίου 2018 με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ