Συνεργασία με Ορφέα Σουρωτής!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 08/08/2018

O Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον ΜΠΣ Ορφέα Σουρωτής και καλούν τους φιλάθλους του Συλλόγου μας της ευρύτερης περιοχής της Σουρωτής να στελεχώσουν την τοπική ομάδα, καθώς η νέα αυτή συνεργασία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια στελέχωσης της ομάδας του ΠΑΟΚ από την κατηγορία Παγκορασίδων Α’ και άνω με αθλήτριες του ως άνω Σωματείου.
 
Στα πλαίσια της νέας αυτής συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου μας και του ΜΠΣ Ορφέα Σουρωτής, το τμήμα χάντμπολ γυναικών ανακοινώνει ότι οι κάτωθι αθλήτριες θα αγωνιστούν με τα ασπρόμαυρα, με υποσχετική, στελεχώνοντας την ομάδα στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’: Ολυμπία Ζήση, Αναστασία Καρακώττα, Κυριακή Ζαΐου, Θεοδώρα Θεοδωρίδου, Γεωργία Καραγιάννη, Φωτεινή Ανατολίτη, Αλεξάνδρα Τοπαλίδου, Ευαγγελία Τιπινίκα, ενώ με ελεύθερη μεταγραφή: η Μαριέττα Καραμανώλη.
 
Το τμήμα Χάντμπολ Γυναικών ευχαριστεί τον Πρόεδρο του ΜΠΣ Ορφέα Σουρωτής κ. Χάρη Μπεζδεμιώτη, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αστέριο Μαυρουδή, καθώς και όλο το Δ.Σ. για την άριστη συνεργασία.
 
 
ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ