Με στόχο την κορυφή...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Το απόγευμα της Πέμπτης 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της ομάδας χάντμπολ γυναικών στο PAOK Sports Arena ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 σ.

Τις αθλήτριες, παλιές και νέες, περίμεναν να υποδεχθούν ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας με το βοηθό προπονητή Δημήτρη Πελεκίδη και τον Έφορο Δημήτρη Χασεκίδη.

Στην πρώτη συνάντηση της ομάδας, οι παλιές αθλήτριες καλωσόρισαν τις νέες και όλες μαζί έδωσαν «υπόσχεση» να δουλέψουν πολύ σκληρά, ώστε να βρεθούν στην κορυφή την αγωνιστική περίοδο που μόλις ξεκινάει.

Μετά τη συνάντηση, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Μίκρας, το «Σπίτι του Χάντμπολ».

Στο acpaok.gr μίλησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δικεφάλου Teja Ferfolja και Bruna Camboim, καθώς και η «παλιά» αθλήτρια Neda Jurisic.

Bruna Camboim: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι σε ένα μεγάλο club όπως ο ΠΑΟΚ. Έχω δει την ομάδα σε βίντεο, τους οπαδούς της, τη γεμάτη Τούμπα! Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν... Εύχομαι να πάνε όλα καλά, στόχος μας είναι τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο, θα δουλέψουμε σκληρά για να τα διεκδικήσουμε...».

Teja Ferfolja: «Ο ΠΑΟΚ έχει υψηλές προσδοκίες, στόχος εξαρχής είναι το νταμπλ και είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να το πετύχουμε! Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια, οι ομάδες του πρωταθλήματος είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο με ομάδες της χώρας μου, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να παίξουμε ωραίο χάντμπολ. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους...».

Neda Jurisic: «Το ρόστερ της ομάδας έχει αλλάξει, η πρώτη μας προπόνηση είναι σήμερα, οπότε και θα βρεθούμε όλες μαζί στο γήπεδο. Θα προπονηθούμε ώστε να είμαστε έτοιμες και θα τα δώσουμε όλα για το νταμπλ...».

O προπονητής της ομάδας Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Βρεθήκαμε με την ομάδα στην πρώτη μας συνάντηση, όπου και βρέθηκαν όλες οι αθλήτριες, με το γεγονός του πόσο νέα είναι η ομάδα να προκαλεί έκπληξη και μόνο. Εξήγησα στις αθλήτριες πως όλοι μας έχουμε πολύ μεγάλη ευθύνη, καθώς κάναμε μεγάλες αλλαγές στο τμήμα, που κατ' επέκταση έφεραν μεγάλες αλλαγές σε ολόκληρο το γυναικείο πρωτάθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, επέμεινα κι επιμένω στο να κρατήσουμε το προφίλ μας χαμηλό, φυσικά οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι, πρώτα πρωτάθλημα και μετά κύπελλο. Επόμενος στόχος είναι να χτίσουμε μία ομάδα που θα έχει δικιά της φιλοσοφία και θα διαρκέσει χρόνια...».

Ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Πελεκίδης, με αφορμή το ξεκίνημα της νέας περιόδου δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Κατ΄αρχήν να ευχηθώ καλή χρονιά και στο τεχνικό τιμ και στις αθλήτριες, με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα είναι μία νέα χρονιά απ' όλες τις πλευρές, μία νέα ομάδα ουσιαστικά με ένα διαφορετικό κόνσεπτ. Θεωρώ πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες κινήσεις για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας, που δεν είναι άλλοι από πρωτάθλημα και κύπελλο. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος της χρονιάς οι κόποι μας θα ανταμειφθούν...».

Η ομάδα θα ακολουθήσει πρόγραμμα διπλών προπονήσεων έως το τέλος του μήνα με άμεσο και κύριο στόχο να είναι πλήρως προετοιμασμένη ως την έναρξη του πρωταθλήματος.