Έναρξη με φιλοδοξίες...

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Έναρξη της αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 20 Αυγούστου στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Σύσσωμο το τεχνικό τιμ, αποτελούμενο από τον προπονητή Perica Krstic, τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Νίκο Νικολάου, τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Μπογδάνο, τον Γενικό Αρχηγό κ. Κώστα Βαρδαλή και τον Έφορο κ. Ηλία Ναλμπάντη, υποδέχθηκε τις αθλήτριες, παλιές και νέες, θέτοντας τους στόχους της νέας σεζόν.

Ιδιαίτερα σημαντικό και αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, το οποίο παραχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ανάγκες προπονήσεων της ομάδας, ενώ ακόμη εξασφάλισε και τον ιματισμό των κοριτσιών.

Ο Γενικός Αρχηγός της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, κ. Κώστας Βαρδαλής, με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, δήλωσε αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Κατ' αρχήν θα ήθελα να καλωσορίσω όλες τις παίκτριες, παλιές και νέες, οι οποίες θα είναι φέτος κοντά μας στην προσπάθεια που καταβάλλουμε ως ΠΑΟΚ να διατηρήσουμε τα σκήπτρα στο χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών. Στόχος της σεζόν, όπως προείπα, δεν μπορεί να είναι άλλος από την κορυφή, ο ΠΑΟΚ είναι καταδικασμένος και στο γυναικείο ποδόσφαιρο να πρωταγωνιστεί και να βρίσκεται πάντα και μόνιμα στην κορυφή και ειδικά φέτος αυτός ο στόχος συμβαδίζει και μ' έναν ακόμα, αυτόν της ανανέωσης της ομάδας με το βλέμμα τουλάχιστον στην επόμενη πενταετία. Για ένα Σωματείο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να υπάρξει μεταβατική περίοδος, είμαστε υποχρεωμένοι να συγχρονίσουμε την ηλικιακή ανανέωση με την εκ νέου κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Σύντομα, θα έχουμε μαζί μας και άλλες κοπέλες, αντάξιες του ονόματος του ΠΑΟΚ και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τίτλους και χαρά στο τμήμα. Αυτό που θα πρέπει να ξέρουν όλοι είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάνω απ'όλα, απ' όλους και απ' όλες... Απευθυνόμενος στους φίλους της ομάδας, ζητώ να έχουν και φέτος εμπιστοσύνη στους υπευθύνους, οι οποίοι μαζί με το έμψυχο δυναμικό και το προπονητικό τιμ θα τα δώσουν όλα, ώστε ο ΠΑΟΚ να είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και στο τέλος να τον κατακτήσει για ακόμα μία φορά...».

Ο προπονητής Perica Krstc δήλωσε από την πλευρά του αποκλειστικά στο acpaok.gr:

«Ξεκινάμε την προετοιμασία μας στο χρόνο που είχαμε προκαθορίσει, είμαστε μέσα στα σωστά χρονικά περιθώρια για να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε σωστά τη χρονιά μας. Όλα ξεκινάνε όπως τα είχαμε προγραμματίσει, στόχος αρχικός και άμεσος είναι να φέρουμε την ομάδα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μέχρι να αρχίσουν οι υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα. Ακόμα δεν γνωρίζω την ομάδα, χρειάζομαι μερικές ημέρες για να γνωρίσω τις αθλήτριες και να με γνωρίσουν και οι ίδιες. Στην ομάδα έχουν γίνει πολλές αλλαγές, οπότε θα δούμε στην πορεία πώς θα λειτουργήσει όλο το εγχείρημα, με πολύ θάρρος και αισιοδοξία. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο! Για να είναι κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ στις εγχώριες διοργανώσεις, πρέπει να δημιουργήσουμε νέες συνθήκες, κάτι το οποίο δε θα έχει ξαναδεί ο κόσμος... Η φιλοδοξία μας είναι να είμαστε πρώτοι σε πρωτάθλημα και κύπελλο... Παίρνουμε θάρρος από την καλή πορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος για να πετύχουμε και εμείς με τη σειρά μας... Έχω ξαναδουλέψει στον ΠΑΟΚ παλαιότερα και πιστεύω ότι με όλα αυτά τα δεδομένα θα έχουμε την καλύτερη συνεργασία με όλους. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε να λειτουργήσουμε σαν ομάδα, όλα αυτά που σκεφτόμαστε είναι πολύ κοντά..».
 
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ