Τζωρτζάτος: «Με τον κόσμο μας δίπλα, να πετύχουμε τους στόχους μας...»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο νέος «φύλακας άγγελος» της εστίας του Δικεφάλου, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για την κλήρωση και το πρωτάθλημα:

«Δεν υπάρχει εύκολη ή δύσκολη κλήρωση, όλοι θα παίξουν με όλους. Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι στην έδρα μας, με ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι ο Ν.Ο. Βουλιαγμένης. Πιστεύω ότι με τον κόσμο μας στο πλευρό μας, σε ένα «καυτό» Ποσειδώνιο, μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε ξεπεράσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, πλέον βρισκόμαστε στη μεταβατική φάση, όπου έχουμε ξεκινήσει προπονήσεις τακτικής και ταχύτητας, ούτως ώστε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό, με τη συμμετοχή μας στο Τουρνουά ΣΕΔΥ να συμβάλλει θετικά σε αυτό. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι στις 13 Οκτωβρίου.

Φέτος, το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό, καθώς όλες οι ομάδες βρίσκονται κοντά και οι διαφορές είναι σχετικά μικρές. Πολλά παιχνίδια θα κριθούν στις λεπτομέρειες και θεωρώ ότι όποια ομάδα διατηρήσει την έδρα της με όσο το δυνατόν λιγότερες ήττες θα βρεθεί στα play-offs.

Για εμάς, πρώτα απ' όλα, στόχος μας είναι να βρεθούμε στα play-offs, και από εκεί και πέρα πιστεύω ότι, επειδή έχουμε ενισχυθεί σημαντικά, θα κοιτάξουμε τις θέσεις που οδηγούν στην τετράδα, όπου και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Όσο για τον προσωπικό μου στόχο, θέλω μέσω των καλών εμφανίσεών μου, αφ' ενός να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και αφ' ετέρου να επιστρέψω στην εθνική ομάδα ανδρών».
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ