Πρεμιέρα με Διομήδη στη Νεάπολη

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Έχοντας ολοκληρώσει μία δύσκολη και επίπονη, αλλά χρήσιμη σε κάθε περίπτωση, προετοιμασία 46 ημερών, το τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, είναι έτοιμο να κάνει τα αποκαλυπτήριά του ενώπιον του κοινού το απόγευμα του Σαββάτου 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 στο νέο του «σπίτι», στο κλειστό γήπεδο Νεάπολης.

Με το βλέμμα των παικτών του Στέλιου Σεϊρεκίδη να «γυαλίζει» για την πρώτη τους εμφάνιση, την οποία περιμένουν με ανυπομονησία, η ομάδα είναι έτοιμη να κάνει το ντεμπούτο της και να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

Προβλήματα ο Δικέφαλος δεν αντιμετωπίζει, με όλους τους παίκτες να βρίσκονται στη διάθεση του προπονητικού τιμ και πλέον μετράει αντίστροφα ο χρόνος για το πρώτο σφύριγμα των διαιτητών. 

Για όσους δε θα μπορέσουν να βρεθούν στο κλειστό της Νεάπολης, δίπλα στην ομάδα, ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το κανάλι της ΕΡΤ3.

Τα εισιτήρια του αγώνα ανέρχονται στην τιμή των 5€, ενώ οι φίλοι της ομάδας που δεν έχουν ήδη αγοράσει εισιτήριο διαρκείας, θα έχουν την ευκαιρία να το προμηθευτούν έξω από το γήπεδο του αγώνα στην προνομιακή τιμή των 15€.
 
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ... ΠΑΜΕ ΝΕΑΠΟΛΗ!!!
 
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018
1η αγωνιστική, Handball Premier
ΕΑΚ Νεάπολης
17:00, ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - Διομήδης Άργους
(EΡΤ3 & LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)





 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter