Παρουσίαση Βόλεϊ Γυναικών

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη 31/08/2017
Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, η οποία θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Αυγούστου στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Το παρόν στην παρουσίαση έδωσαν τα διοικητικά στελέχη, το τεχνικό team και οι αθλήτριες του Συλλόγου.

Κατά την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου, το λόγο πρώτος πήρε ο Έφορος του τμήματος κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος ευχήθηκε αντίστοιχες επιτυχίες με τις περσινές, που η ομάδα κατέκτησε το Πρωτάθλημα και Κύπελλο της Ε.ΠΕ.Σ.Θ. να έχει και φέτος η ομάδα σε μία μεγαλύτερη κατηγορία. Καλωσόρισε τις νέες αθλήτριες και ευχήθηκε στην κάθε μια προσωπικά και σε όλες μαζί υγεία για να μπορέσουν απερίσπαστες να αφοσιωθούν στον στόχο της ομάδας.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας, κ. Τάκης Φλώρος, ο οποίος κάνοντας μια σύντομη αναδρομή, αναφέρθηκε στα δέκα χρόνια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο είτε σαν παίκτης, είτε σαν προπονητής της ανδρικής ομάδας, επιστρέφει πλέον σαν προπονητής της γυναικείας ομάδας, έχοντας στο πλευρό την επίσης παλιά δόξα του ΠΑΟΚ, κ. Αλέκο Κωνσταντινίδη. Ο κ. Φλώρος, αφού ευχήθηκε και αυτός με τη σειρά του υγεία στις αθλήτριές του, υποσχέθηκε ότι με πολλή δουλειά θα προσπαθήσουν να πετύχουν το καλύτερο δυνατό για το Σύλλογο.

Έπειτα, τον λόγο πήρε ο Διοικητικός Υπεύθυνος του τμήματος, κ. Κώστας Αμοιρίδης, ο οποίος τόνισε ότι μέσα από δουλειά, μεράκι γι’ αυτό που κάνουμε και αληθινές σχέσεις συνεργασίας, θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα και το τέλος της χρονιάς θα μας βρει όλους χαρούμενους.

Εκ μέρους των αθλητριών, τον λόγο πήρε πρώτη η Αρχηγός, Μαρία Κοτέογλου, η οποία με τη σειρά της καλωσόρισε τις νέες αθλήτριες, ευχήθηκε σε όλες υγεία, ενώ παρουσίασε μία προς μία τις συμπαίκτριές της.

Τέλος, τον λόγο πήρε η έμπειρη Ευαγγελία Κυριακίδου, η οποία είπε ότι είναι χαρά της που ήρθε σε μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, που στόχος της δεν μπορεί να είναι άλλος από την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ.

Το παρόν στην παρουσίαση του τμήματος έδωσε και το τμήμα κορασίδων, το οποίο με τη σειρά του θα κάνει τη δική του προσπάθεια για αγωνιστικές επιτυχίες.

Αναλυτικά το ρόστερ του τμήματος:

 

ΚΟΛΤΣΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΜΑΛΑΚΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ ΕΛΕΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΚΡΑΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΕΥΗ ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΤΙΝΑ ΛΙΜΠΕΡΟ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΟΡΙΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΑΚΡΑΙΑ
ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΑΚΡΑΙΑ
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΟΥ ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΑΙΑ – ΚΕΝΤΡΙΚΗ
ΣΑΝΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΙΜΠΕΡΟ
ΠΙΛΙΤΣΙΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ – ΕΛΕΝΗ ΑΚΡΑΙΑ - ΔΙΑΓΩΝΙΑ
ΜΠΑΜΠΗ ΑΝΝΑ – ΜΑΡΙΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΦΛΕΓΚΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΣ