«Έπεσαν» στο τάι μπρέικ, κέρδισαν σε εμπειρίες!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Το τελικό στάδιο προετοιμασίας της ξεκίνησε ουσιαστικά η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας, η οποία συμμετέχει στο 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Δημήτρης Ράγκος», το οποίο διοργανώνει η Νίκη Αλεξανδρούπολης και στην πρώτη μέρα του οποίου αντιμετώπισε την πολύ δυνατή βουλγαρική VK Beroe.

Με τη συμμετοχή του αυτή, ο Δικέφαλος ξεκινάει μία σειρά συμμετοχών σε φιλικούς αγώνες και τουρνουά, προκειμένου ο προπονητής Δημήτρης Σολκίδης να συνδέσει το παζλ και να δουλέψει τα συστήματα που θέλει μέσα στους αγώνες, ούτως ώστε οι παίκτριες να ανταποκρίνονται όσο το δυνατόν καλύτερα.

Στο σημερινό πρώτο αγώνα του τουρνουά της Αλεξανδρούπολης, ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, έχοντας απέναντι μία πολύ καλή ομάδα από μία χώρα, όπως η Βουλγαρία, που αποτελεί μία παραδοσιακή δυναμή στο χώρο του παγκοσμίου βόλεϊ.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα, ωστόσο δεν κατάφεραν να πάρουν την νίκη, αφού λύγισαν στο τάι μπρέικ, το οποίο και έχασαν με 15-13. Συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος, αν και δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ, το οποίο έληξε με 25-19, στο δεύτερο σετ ισοφάρισε, κέρδιζοντάς το με 18-25. Με την ψυχολογία στα ύψη, η ομάδα μπήκε εξίσου δυναμικά στο τρίτο σετ, κατά το οποίο προηγήθηκε με 1-2, καθώς ολοκληρώθηκε με σκορ 20-25 υπέρ της. Το τέταρτο σετ αποτέλεσε «μάχη» για τις δύο ομάδες, ωστόσο ο Δικέφαλος δεν μπόρεσε να επικρατήσει, δίνοντας το δικαίωμα στον αντίπαλο να κάνει το 2-2, με το σκορ να λήγει 26-24. Στο τάι μπρέικ νικήτρια ήταν η VK Beroe, με 15-13, η οποία έτσι «πήρε» και τη νίκη.

VK Beroe - ΠΑΟΚ: 3-2 

Αναλυτικά τα σετ: 25-19, 18-25, 20-25, 26-24, 15-13


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter