Ο «τυφώνας» ΠΑΟΚ σάρωσε στη Νεάπολη!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Ο «τυφώνας» ΠΑΟΚ σάρωσε το απόγευμα του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης, μην αφήνοντας τίποτα όρθιο στο διάβα του.

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, με μία μεστή και γεμάτη εμφάνιση, κατάφερε να «τιμήσει» τον τίτλο του φαβορί του αγώνα στη 2η αγωνιστική της Ηandball Premier, επικρατώντας του Φίλιππου Βέροιας με 33-25.

Τα παιδιά του Στέλιου Σεϊρεκίδη μπήκαν ορεξάτα στο παρκέ, προηγήθηκαν στο 10' με 5-2 και στο 20' με 10-8 για να κλείσουν το ημίχρονο με σκορ 15-11.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα διαχειρίστηκε το υπέρ της μέχρι τότε σκορ, ενώ από το 40' και μετά οι «μάγκες με τα ασπρόμαυρα» πάτησαν γκάζι, ανοίγοντας τη διαφορά του σκορ και φτάνοντας στο τελικό 33-25.

Απών ο Παντελής Κωστακίδης, ο οποίος για προληπτικούς λόγους προτιμήθηκε να προστατευθεί, ενώ όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Στο πάρτυ βέβαια που στήθηκε στο κλειστό της Νεάπολης, συμμετείχαν και οι φίλοι του Δικεφάλου, οι οποίοι για άλλη μια φορά έδωσαν το δικό τους μοναδικό σόου στις κερκίδες του κλειστού.

Επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ ΤV το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, όπου ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Άρη Νίκαιας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Ηandball Premier.

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV - Φίλιππος Βέροιας: 33-25

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 2, Παλάσκας 9, Djono 5, Καραγκιοζόπουλος, Τσεσμετζίδης 1, Κοκώνης 4, Τaskovic 4, Πετρίδης 3, Νικολαΐδης 3, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος, Δελιάς, Γιόσμου 2, Γιαννακίδης
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter