Πρωτιά στο τουρνουά της Αλεξανδρούπολης!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Γεμάτη με χρήσιμες εμπειρίες ολοκλήρωσε την παρουσία της η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας στο 2ο Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «Δημήτρης Ράγκος» που διοργάνωσε η Νίκη Αλεξανδρούπολης το τριήμερο 28-30 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Έχοντας αποκομίσει μία νίκη και μία ήττα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές του τουρνουά, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Κυριακή την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, της οποίας και επικράτησε με σκορ 3-0. 

Ο Δικέφαλος μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα από τη βουλγάρικη VK Beroe κατέλαβε την πρώτη θέση στο τουρνουά, αφού οι Μακεδόνες Αξιού στέρησαν τη μία επιπλέον νίκη από τη VK Beroe.

Η ομάδα του Δημήτρη Σολκίδη επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για μία ακόμη εβδομάδα γεμάτη προπονήσεις, ενώ το επόμενο σαββατοκύριακο ταξιδεύει στη Νάξο για να συμμετάσχει σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά με αντιπάλους τον Ολυμπιακό, τη Θέτιδα Βούλας και τον Πανναξιακό, ο οποίος είναι και ο διοργανωτής του τουρνουά.

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών του Συλλόγου μας ευχαριστεί τη Νίκη Αλεξανδρούπολης για την άψογη φιλοξενία και της εύχεται καλή επιτυχία στους στόχους της!

ΠΑΟΚ - Μακεδόνες Αξιού: 3-0

Αναλυτικά τα σετ: 25-4, 25-23, 25-22
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter