Καταιγιστικές... και έτοιμες για την πρεμιέρα!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Τον τελευταίο αγώνα έδωσε η Πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, η οποία στο πλαίσιο της πρόβας τζενεράλε της αντιμετώπισε στο γήπεδο της Χρυσής Σερρών νωρίς το απόγευμα της Κυριακής 30 Σεπτεμβρίου την Πανσερραϊκή, ομάδα της ίδιας κατηγορίας.

Με τα φετινά αστέρια, παλιά και νέα, που είχε στη διάθεσή του ο Perica Krstc και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δούνε την τελική εικόνα της ομάδας πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων το επόμενο σαββατοκύριακο, όπου η ομάδα «εκστρατεύει» στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με γκολ της Μπετανκούρ στο 19', ενώ στο 21' έγινε το 2-0 με αυτογκόλ της αντίπαλης ομάδας. Στο 28' η Κακαμπούκη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0, με το 4-0 να γίνεται μόλις 3' αργότερα, στο 31', από την Πούλιου, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Πούλιου... ασταμάτητη έκανε το 5-0 στο 48' και το 6-0 στο 53', με την Γκιζέλα Μπετανκούρ στο 56' να την ακολουθεί στο σκοράρισμα, πετυχαίνοντας το 7ο γκολ του Δικεφάλου. Στο 71' η Σακελλάρη σκόραρε, με το 8-0 να διατηρείται ως το τέλος της φιλικής αναμέτρησης.

Πανσερραϊκή - ΠΑΟΚ: 0-8
 
Η αρχική ενδεκάδα: Παπακωνσταντίνου, Πίτσιου, Χατζηγιαννίδου, Νεφρού, Μήτκου, Στράντζαλη, Γεωργίου, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Πούλιου, Μπετανκούρ, ενώ χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Δοϊρανλή, Βοριά, Καλέση, Νάση, Γιάννου, Μίχου, Γκάτσου, Σακελλάρη, Προξένου.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter