Οι δηλώσεις Στάνκου - Φιλίποφ!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του προπονητή Σέρτζιου Στάνκου και του Ντίμα Φιλίποφ.

Σέρτζιου Στάνκου:
''Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που ήρθε η νίκη. Ξέραμε ότι θα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή, μία ομάδα με παράδοση στο βόλεϊ, που πάντα πολεμάει για τη νίκη. Σε αυτή τη φάση, είμαι ικανοποιημένος με το γεγονός ότι πετύχαμε τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια, καθώς και με τον τρόπο που παίζει η ομάδα''. 

Για το παιχνίδι του Champions League:

''Ήδη το μυαλό μου είναι στο παιχνίδι της Δευτέρας, έχουμε δει κάποια παιχνίδια, έχουμε όλες τις πληροφορίες για τον αντίπαλό μας και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον αγώνα που έρχεται...''.

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα:

''Βρισκόμαστε σε πολύ καλό momemntum, η ομάδα αποδίδει πολύ καλά και σίγουρα μόλις ενσωματωθούν και οι Όκολιτς και Χιμένεθ, η ομάδα θα βελτιωθεί τόσο τακτικά όσο και αγωνιστικά''.

Ντίμα Φιλίποφ:
''Χαίρομαι που η ομάδα πέτυχε τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι πολύ καλό και αυτό φαίνεται από τα αποδυτήρια μέχρι και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε αγώνα εμφανιζόμαστε καλύτεροι και πιο δυνατοί και, μόλις ολοκληρωθεί το ρόστερ, θα δείξουμε το καλύτερο πρόσωπο που μπορεί να έχει ο ΠΑΟΚ. Ο κόσμος μας βοηθάει, τον θέλουμε κοντά μας... Είναι η δύναμή μας! Εμείς θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας!''.