Νίκησε και συνεχίζει...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Επιβεβαιώνοντας απόλυτα τον τίτλο του φαβορί του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV επικράτησε άνετα το απόγευμα του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου στη Νίκαια του τοπικού Άρη με 21-34 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Ο Δικέφαλος έδειξε να ''λειτουργεί'' καλά τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση, βγάζοντας ομαδική δουλειά, φρεσκάδα, πειθαρχία και φαντασία στο παιχνίδι του.

Ο ΠΑΟΚ, αν και μπήκε ''μουδιασμένα'' στο πρώτο ημίχρονο, μετά τα πρώτα 20' του αγώνα πήρε μία διαφορά 6 γκολ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια, προηγούμενος με σκορ 11-17. Στο δεύτερο ημίχρονο, η διαφορά εκτοξεύτηκε 10' πριν το τέλος του αγώνα στα 10 γκολ, 18-28, με το τελικό σκορ να κλείνει 21-34.

Το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έκανε και ο νεοαποκτηθείς Παντελής Κωστακίδης, του οποίου η εμφάνιση μόνο θετική μπορεί να κρίνεται.

Δυσφορία επικρατεί στο τμήμα για τη διαιτησία του αγώνα, τα σφυρίγματα της οποίας θεωρούνται επιεικώς ''αλλοπρόσαλλα'', καταφέρνοντας μόνο να εκνευρίσουν τους αθλητές. Ιδιαίτερη αξία έχει ότι ο ΠΑΟΚ το επισημαίνει αυτό μετά από άνετη νίκη και όχι υπό το καθεστώς πίκρας, μετά από κάποια ήττα.

Ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV, ο oποίος πλέον ''μετράει'' το απόλυτο των νικών με 3x3, υποδέχεται το Σάββατο 13 Οκτωβρίου στο κλειστό της Νεάπολης την ΑΕΣΧ Πυλαίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Handball Premier.



Άρης Νίκαιας - ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV: 21-34

Ημίχρονο: 11-17

ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 1, Παλάσκας 7, Dzono 2, Τσεσμετζίδης 1, Κοκώνης 6, Taskovic 4, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Νικολαΐδης 2, Κωστακίδης 6, Λοΐζος, Μαστορογιάννης, Κυπραίος 2, Δελιάς, Γιόσμου 2 

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter