Παρουσίαση ομάδας βόλεϊ γυναικών! (pics)

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ 
 
Θεσσαλονίκη, 09/10/2018

Τα αποκαλυπτήρια της γυναικείας ομάδας βόλεϊ πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2018 στο Shark Bar Restaurant σε Συνέντευξη Τύπου, παρουσία του διοικητικού υπευθύνου του τμήματος, επιφανούς μέλους της οικογένειας του ΠΑΟΚ και μεγάλου χορηγού του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Κώστα Αμοιρίδη, καθώς και του Γενικού Αρχηγού του τμήματος κ. Γιώργου Χατζηβασιλειάδη.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο κ. Γιώργος Χατζηβασιλειάδης, ο οποίος δήλωσε: «Η ομάδα ξεκίνησε με πολύ καλούς οιωνούς, προετοιμάστηκε έγκαιρα και είναι υπερπλήρης σε όλους τους τομείς. Είμαστε έτοιμοι διοικητικά, οργανωτικά και αγωνιστικά να αντιμετωπίσουμε κάθε κατάσταση που θα συναντήσουμε. Έχουμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα, είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σε μία γροθιά και νιώθουμε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε το μεγάλο ταξίδι προς την Α1, εκεί που ο ΠΑΟΚ ανήκει πραγματικά!».

Ο κ. Αμοιρίδης από την πλευρά του τόνισε χαρακτηριστικά: «Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος, δημιουργήσαμε μία ομάδα με πολύ καλές αθλήτριες, με έναν και μοναδικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την άνοδο, ώστε να βρεθεί ο ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει. Πιστεύω στους συνεργάτες μου, στον προπονητή, στις αθλήτριες, που είναι ό,τι καλύτερο από αγωνιστική πλευρά, εμπειρία και ήθος και νιώθω ότι θα έχουμε ένα ευχάριστο ταξίδι με πολλές χαρές...».

Ο προπονητής Δημήτρης Σολκίδης δήλωσε: «Στόχος αποκλειστικός της ομάδας είναι η άνοδος, και συγκεκριμένα με την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα, ώστε να αποφύγουμε περιπέτειες. Έχουμε ένα υπερπλήρες ρόστερ 14 παικτριών, εκ των οποίων, όλες μπορούν να προσφέρουν και να βοηθήσουν. Είμαστε έτοιμοι και δουλεύουμε σκληρά, ώστε η ομάδα να πετύχει το στόχο της!».

Κλείνοντας τη Συνέντευξη Τύπου, η αρχηγός της ομάδας Εύη Κυριακίδου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμένα είναι η δεύτερη χρονιά με την ομάδα του ΠΑΟΚ και καλούμαι να συμμετέχω στην προσπάθεια της ανόδου στην επόμενη κατηγορία και, εν προκειμένω, στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και θα είναι μεγαλύτερή μου χαρά να αποτελέσω μέλος της ομάδας που θα πετύχει την άνοδο... Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά, γεμάτη μόνο επιτυχίες».

Η ομάδα θα έχει ως χορηγό στη φανέλα της το λογότυπο του Shark Bar Restaurant, το οποίο φιλοξένησε και τη σημερινή εκδήλωση.


ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ