Ξεκίνημα από τη Βέροια...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Έχοντας θέσει υψηλά τον πήχη και τη φετινή αγωνιστική σεζόν, το τμήμα χάντμπολ γυναικών ξεκινάει την προσπάθειά του το απόγευμα του Σαββάτου 13 Οκτωβρίου και ώρα 15:30, ταξιδεύοντας στην κοντινή Βέροια, για να αντιμετωπίσει την ομάδα Βέροια 2017.

Η ομάδα, μετά από τη δίμηνη προετοιμασία, είναι έτοιμη, παρά το ''χτύπημα'' της τελευταίας στιγμής, με το σοβαρό τραυματισμό της Νeda Jurisic, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται ο Σύλλογος, το τεχνικό τιμ και οι συναθλήτριές της, ευχόμενοι να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα!

Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθούν φίλοι του Συλλόγου από την πόλη της Βέροιας, αλλά και του ευρύτερου νομού Ημαθίας.

Ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος της στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Η ομάδα μας αυτό το καλοκαίρι έκανε διαρθρωτικές αλλαγές στο ρόστερ της, από τις μεγαλύτερες στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ, αφού το 70% του κορμού της ανανεώθηκε. Αυτή η νέα κατάσταση δημιούργησε μια αλληλουχία εξελίξεων εκτιμώ, προς το συμφέρον του γυναικείου χάντμπολ αφού, μία από τις παραδοσιακότερες δυνάμεις του χώρου η  Άρτα επανεμφανίστηκε απολύτως αξιόμαχη.  Μια ακόμα καινούρια αλλά φιλόδοξη δύναμη που εμφανίστηκε στη φετινή Α1 είναι και η αντίπαλός μας αύριο η Βέροια 2017. Δείχνει δυναμισμό και το καλοκαίρι έκανε σοβαρές μεταγραφές. Αξιολογώ αυτό το ματς  λόγω πρεμιέρας ειδικά, ύποπτο και πρέπει να μας βρει σε απόλυτη ετοιμότητα.  Από την ομάδα μου και την έως σήμερα προσπάθεια είμαστε πολύ ευχαριστημένοι εγώ και ο συνεργάτης μου Δημήτρης Πελεκίδης. Τα σημαντικότερα αντικείμενα που επιμένουμε στη δουλειά μας είναι η αθλητικότητα και η πειθαρχία στο τακτικό πλάνο. Η ομάδα μας δουλεύει εντατικά και μεθοδικά. Ο προσανατολισμός μας είναι  να ανεβάζουμε τον πήχη της ομάδας, με χαμηλούς τόνους, σταθερά κάθε βδομάδα, κάθε μήνα και φυσικά, ο μεγάλος στόχος είναι κατάκτηση του πρωταθλήματος  αλλά και του κυπέλλου.Θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες υγεία και να έχουμε μια επιτυχημένη και παραγωγική χρονιά. Τέλος θέλω να ευχηθώ ταχεία επάνοδο στην Άννα Μίλασιτς, αλλά και φυσικά στη δική μας Νέντα Τζούρισιτς , δυο κορίτσια που η ποιότητά τους κοσμεί το πρωτάθλημά μας. Ας είναι  λοιπόν οι τελευταίοι σοβαροί τραυματισμοί της σεζόν για όλους τους συλλόγους».
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter