Κοιτάμε μπροστά...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στην πρεμιέρα της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ MORRIS υποδέχθηκε το Ν.Ο. Βουλιαγμένης νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, γνωρίζοντας την ήττα με 8-12.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι της πρεμιέρας, ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο πρώτο οκτάλεπτο και το Δικέφαλο να ακολουθεί κατά πόδας, ευρισκόμενος όμως πίσω στο σκορ στο κλείσιμο του πρώτου οκταλέπτου με 2-3.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο οκτάλεπτο, με τη Βουλιαγμένη να προηγείται και τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει, μόνο που αυτή τη φορά ο Δικέφαλος επικράτησε στο επιμέρους σκορ του δευτέρου οκταλέπτου με 3-2, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια και κλείνοντας το ημίχρονο με 5-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, καθοριστική ήταν η αποβολή του Χαραλαμπόπουλου μετά απο χαμένη επίθεση του Δικεφάλου, η οποία έδωσε πλεονέκτημα παίκτη παραπάνω στη Βουλιαγμένη, το οποίο εκμεταλλεύτηκε παίρνοντας για πρώτη φορά στον αγώνα διαφορά δύο τερμάτων, 6-8, το οποίο δημιούργησε ψυχολογικό ντεσαβαντάζ στην ομάδα μας για να φτάσουμε έτσι στο 1-6 της τρίτης περιόδου (6-11).

Το τέταρτο οκτάλεπτο έκλεισε με επιμέρους σκορ 2-1 για να φτάσουμε στο τελικό 8-12.

Άξιο αναφοράς η γεμάτη από φίλους του ΠΑΟΚ κερκίδα του Ποσειδωνίου, ενώ επόμενος αγώνας για τον ΠΑΟΚ MORRIS το Σάββατο 20 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας στην Αθήνα.

ΠΑΟΚ MORRIS - Ν.Ο. Βουλιαγμένης: 8-12

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-2, 1-6, 2-1

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας 2, Κουλούρης 1, Νάνος, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 2, Παυλίδης, Σολεϊμάνιπακ, Χαραλαμπόπουλος, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης