Από τη Βέροια... ξεκίνησε το ταξίδι!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Με το δεξί ξεκίνησε ο Δικέφαλος, ο οποίος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ταξίδεψε στη γειτονική Βέροια, που είχε να αντιμετωπίσει στο Φιλίππειο τη Βέροια 2017, της οποίας και επικράτησε με 21-38.

Τα κορίτσια του Συλλόγου μας έδειξαν ότι τη φετινή χρονιά θα αποτελέσουν έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ο οποίος θέλει να στήσει τη δική του παντοκρατορία στο γυναικείο χάντμπολ.

Ο νέος ΠΑΟΚ του Δημήτρη Δημητρούλια, του Εφόρου Δημήτρη Χασεκίδη, των παικτριών, παλιών και νέων, άρεσε στον κόσμο της Ημαθίας που ήταν παρών και έδειξε ότι παρόλο το ότι ήταν πρεμιέρα και δεν υπήρχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στα χέρια και στα πόδια των παικτριών, καθώς και παρά το σοκ από το σοβαρό τραυματισμό της Neda Jurisic, αυτές, μετά από μία εξαιρετική προετοιμασία, βρίσκονται πολύ καλά μέσα στο γήπεδο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μόνο βελτίωση μπορούμε να περιμένουμε στους επόμενους αγώνες.

Στο πλευρό της ομάδας βρέθηκαν φίλοι και οπαδοί του Δικεφάλου, οι οποίοι πανηγύρισαν όλοι μαζί τη νίκη στον πρώτο αγώνα.

Βέροια 2017 - ΠΑΟΚ: 21-38

ΠΑΟΚ (Δημητρούλιας):
Nicolic 3, Ράτσικα, Τσιτλακίδου, Camboim, Βαφειάδου 4, Ζυγούρα 5, Μπατζαρακούδη 4, Κρίτζαλη, Γκάτζιου 6, Σαμολαδά 2, Ευμορφίδου, Χατζηπαρασίδου 6, Παναγιωτίδου 1, Κουρκουλάκη, Ferfolja 7