Έτοιμος για την πρόκριση…

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Έχοντας το πλεονέκτημα της νίκης με 2-3 στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας, ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει την VRCK Kazincbarcika, για την δεύτερη αγωνιστική του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League 2018-19.

Η ομάδα του Σέρτζιου Στάνκου, είχε την ευκαιρία να προετοιμαστεί περισσότερο για τον επαναληπτικό αγώνα με την ουγγρική ομάδα, έπειτα από την αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στη Ελλάδα.

Οι ασπρόμαυροι, θα πρέπει να κερδίσουν με οποιοδήποτε σκορ, ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού BBSK Κωνσταντινούπολης και της γνώριμης από την περσινή σεζόν, Ford Store Levoranta Sastamala.

Ο προπονητής του Δικεφάλου τόνισε: "Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Είδαμε ότι η Καζνιμπάρτσικα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα και χωρίς αμφιβολία θα προσπαθήσει ξανά για το καλύτερο δυνατό. Είμαι ικανοποιημένος που είδα τους παίκτες μου να γυρίζουν το παιχνίδι και να κερδίζουν, στον πρώτο αγώνα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τη δυνατότητα να δείξουμε την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα, σε ένα καλό ματς.

Εύχομαι οι φίλαθλοί μας να βρίσκονται στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο, δίνοντάς μας ώθηση για την νίκη. Πιστεύω ότι μαζί τους, θα παίξουμε δυνατά και θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα".

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
1.    Στο PAOK Sports Arena
(Τρίτη 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – tickets@paokvolley.gr)
2.    Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr
Διαιτητές: OZBAR NURPER (TUR), MARKELJ BLAZ(SLO)

Η αναμέτρηση με την VRCK Kazincbarcika είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018 στις 19:00 στο PAOK Sports Arena.