Συνέχεια με Παμβοχαϊκό...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την ομάδα του Παμβοχαϊκού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2017-18.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν με εντελώς διαφορετικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, καθώς ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες (με Κηφισιά και Παναχαϊκή), σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που έκαναν ποδαρικό με το αριστερό κόντρα στον Ολυμπιακό και ηττήθηκαν από τον Εθνικό Πειραιώς στη 2η αγωνιστική.

Πρόσωπα της αναμέτρησης είναι ο Παναγιώτης Πελεκούδας και ο Θάνος Παπαδημητρίου. Ο κεντρικός των ασπρόμαυρων υπήρξε αρχηγός στην ομάδα του Παμβοχαϊκού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ενώ ο λίμπερο του Δικεφάλου αντικατέστησε τον Δημήτρη Γκαρά, ο οποίος ακολούθησε αντίστροφο δρομολόγιο, μετακομίζοντας από το Παλατάκι στο Βραχάτι.

Ο Ιταλός τεχνικός των Πρωταθλητών, κ. Ντανιέλε Ρίτσι, στις προπονήσεις της εβδομάδας και παράλληλα με τις ασκήσεις τακτικής, επισήμανε τα σημεία που χρειάζεται να βελτιωθούν ενόψει της αναμέτρησης με τον Παμβοχαϊκό. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας.

Τα εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα από:
1.    Τα γραφεία του Τ.Α.Π. στο PAOK SPORTS ARENA (Δευτέρα 09:30 και μέχρι την έναρξη του αγώνα)
2.    Μέσω internet στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ticketmaster (www.ticketmaster.com)
3.    Καταστήματα Γερμανός

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 2.

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μιχελινάκης
Επόπτες: Δρανίτσας, Γιώγιου, Γραμματεία: Καρακούλια.