Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την BBSK Κωνσταντινούπολης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Συνέχεια στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Δικέφαλο, ο οποίος αντιμετωπίζει την BBSK Κωνσταντινούπολης, για την 1η αγωνιστική του δεύτερου προκριματικού γύρου του  Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, απέναντι σε μια ιδιαίτερα ισχυρή αντίπαλο, που διαθέτει μόνο Τούρκους αθλητές στο ρόστερ της.

Οι παίκτες του Σέρτζιου Στάνκου, προέρχονται από δυο νίκες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για φέτος, αποκλείοντας την Καζνιμπάρτσικα (2-3, 3-0) ενώ η ομάδα της Κωνσταντινούπολης προκρίθηκε αντιμετωπίζοντας την Λεβοράντα Σασταμάλα την οποία κέρδισε και στις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις (2-3, 3-1).

Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό τιμ, καλούν τον κόσμο να παρευρεθεί στο Παλατάκι και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας στο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
1.    Στο PAOK Sports Arena
(Τρίτη 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – tickets@paokvolley.gr)
2.    Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές:  MEDVID MYKHAYLO (UKR), CESARE STEFANO (ITA)

Η αναμέτρηση με την BBSK Κωνσταντινούπολης είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 7HD και το Laola Tv.