Δηλώσεις Στάνκου-Οζκάν για το ΠΑΟΚ-BBSK

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ και η BBSK Κωνσταντινούπολης θα βρεθούν αντιμέτωποι στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για την πρώτη αναμέτρηση των ομάδων την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στο Παλατάκι, μίλησαν οι δυο προπονητές, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ και της CEV.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, κ. Σέρτζιου Στάνκου, δήλωσε:
“Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή ομάδα. Η BBSK βασίζεται σε Τούρκους παίκτες, οι οποίοι γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, καθώς αγωνίζονται μαζί στην εθνική ομάδα της χώρας τους.

Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε αυτή την αναμέτρηση και ευελπιστώ ότι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι μας δίνουν πάντοτε περισσότερη ενέργεια με την παρουσία και την υποστήριξή τους. Έχοντας τους δίπλα μας, μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα μας δώσει καλές πιθανότητες πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Από την πλευρά του ο προπονητής της τουρκικής ομάδας, κ. Hakan Özkan, ανέφερε:
“Νομίζω ότι οι διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι μικρές. Και οι δυο πλευρές έχουν τις ίδιες πιθανότητες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το πλεονέκτημα. Πρώτα από όλα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Τετάρτη (24/10) ώστε να κάνουμε το έργο μας ευκολότερο στον επαναληπτικό της Κωνσταντινούπολης. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα καλό σύνολο με έμπειρους παίκτες και για αυτό το λόγο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά”.