Ώρα νίκης για το πόλο!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ώρα νίκης για τον ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης Ανδρών υποδέχεται το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 14:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΑΟΠ Φάληρου, αναζητώντας την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα.

Παίκτες και προπονητής θέλουν να ''ξορκίσουν'' την ατυχία των δυο πρώτων αγωνιστικών και με μία καλή εμφάνιση να πάρουν τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μια νέα ομάδα και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται μια παραπάνω υπομονή, ώστε ''να δέσει το μείγμα''.

Σύσσωμη η ομάδα καλεί τον κόσμο να γεμίσει το Ποσειδώνιο και όλοι μαζί χέρι-χέρι να πανηγυρίσουμε την νίκη.

Ο αθλητής της ομάδας, Διονύσης Καρούντζος, δήλωσε ενόψει του αγώνα με το Φάληρο στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:
 
''Το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Φάληρο είναι ένα από τα αρκετά παιχνίδια που θα δώσουμε φέτος και η νίκη πρέπει να είναι μονόδρομος για εμάς. Στόχος μας είναι τα play-offs και, μολονότι είναι νωρίς ακόμα, αν θέλουμε να καθορίσουμε το μέλλον μας, πρέπει να πετύχουμε νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια να χάσουμε βαθμούς''.
 
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018
3η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ MORRIS - Α.Ο.Π. Φαλήρου (LIVE από την επίσημη σελίδα στο Facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)