Πάει Πλατεία ο ΠΑΟΚ KYANA...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Πρεμιέρα για το πρωτάθλημα Α1 Κατηγορίας Μπάσκετ Γυναικών με τον ΠΑΟΚ KYANA να ταξιδεύει στην Αθηνά, όπου νωρίς το απόγευμα του Σάββατου 27 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον γηπεδούχο Πανιώνιο.

Έχοντας ολοκληρώσει μια επιτυχημένη προετοιμασία και με όλα τα ''εργαλεία'' του διαθέσιμα, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μασλαρινός στοχεύει στο πρώτο «ροζ» φύλλο αγώνα, κάτι που αδιαμφισβήτητα έχει τις δυνατότητες να πετύχει με το υλικό που διαθέτει το τμήμα.

Το λευκό απουσιολόγιο δημιουργεί ένα ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή μας, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις απέναντι στην σκληροτράχηλη ομάδα των γηπεδούχων.

Η αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών, Ρένια Καρλάφτη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος:

''Το Σάββατο είναι η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, μία πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να ξεκινήσουμε δυναμικά, να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει και να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας''.
 
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018
1η αγωνιστική, Α1
Κλειστό Μίλωνα
16:00, Πανιώνιος - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (LIVE από την επίσημη σελίδα στο Facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)