Αρχηγών το ανάγνωσμα...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Οι τρεις αρχηγοί της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Marija Nikolic, Δήμητρα Μπατζαρακούδη και Teja Ferfolja μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr για τη νέα αγωνιστική περίοδο, το ανανεωμένο ρόστερ και τη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Πώς κύλησε η προετοιμασία;

Marija: Η προετοιμασία μας ήταν αρκετά δύσκολη, με πολλές προπονήσεις και φιλικούς αγώνες και θεωρώ πως ήταν πετυχημένη! Ξεκινήσαμε στο πρωτάθλημα πολύ καλά, σε πολύ υψηλό ρυθμό με δύο αγώνες απέναντι στη Βέροια 2017 και στο ΓΑΣ Καμαετερού. Η ομάδα ρολλάρει πολύ καλά και, όπως μπορεί ο καθένας να δει, κάθε παίκτρια έχει τη δική της ''δουλειά'', το δικό της χρόνο μέσα στην ομάδα.

Δήμητρα: Η προετοιμασία μας κύλησε σε δυνατούς ρυθμούς, δώσαμε φιλικά παιχνίδια, ταξιδεύοντας και στα Σκόπια για φιλικούς αγώνες με την ομάδα Κουμάνοβο, οι οποίοι αποτέλεσαν δύο πολύ δυνατά τεστ για εμάς. Το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει πλέον, έχουμε κάνει δύο νίκες απέναντι στη Βέροια και στο Καματερό και, μολονότι γνωρίζαμε την ποιοτική διαφορά μας με τους αντιπάλους, σκοπός μας ήταν να κρατήσουμε το δικό μας ρυθμό και να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι.

Teja: Από την αρχή γνωρίζουμε ποιος είναι ο στόχος της σεζόν, επομένως κάνουμε διαρκώς τα πάντα για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ανεξάρτητα από τον αντίπαλό μας σε κάθε αγώνα.

Για το ρόστερ της ομάδας...

Marija: Το ρόστερ της ομάδας είναι σχεδόν καινούριο, το 60% αποτελείται από νέες παίκτριες, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς, καθώς έχουμε πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και οι προσδοκίες μας για το μέλλον είναι αρκετά υψηλές.

Δήμητρα: Φέτος η ομάδα είναι πολύ διαφορετική, με καινούριες παίκτριες... Το γεγονός όμως ότι είμαστε όλες κοντά στην ηλικία και έχουμε την ίδια όρεξη κάνει το κλίμα της ομάδας μας πολύ όμορφο.

Teja: Είμαι νέο μέλος της ομάδας, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά... Το μόνο που μπορώ να πω για τώρα είναι ότι μου αρέσει η ομάδα όπως είναι χτισμένη, καθώς και το κλίμα μέσα σε αυτήν...


Για τους στόχους της ομάδας...

Marija:
Είμαστε κομμάτι μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα και για εμάς είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να σκεφτόμαστε και να στοχεύουμε στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων!

Δήμητρα: Ο στόχος μας, φυσικά, είναι το νταμπλ, αλλά και να παρουσιάσουμε ένα όμορφο χάντμπολ... 

Teja: Στόχος μας είναι το νταμπλ!

Πώς νιώθετε για το γεγονός ότι ανήκετε στη μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ;

Marija:
Ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όχι μόνο της Ελλάδας και είναι χαρά μου που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Εδώ πρέπει να πω πως νιώθω περήφανη γι' αυτό!

Δήμητρα: Ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος Σύλλογος και νιώθω μεγάλη χαρά που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας!

Teja: Είναι ωραίο που είμαστε μέλη μίας μεγάλης οικογένεια. Μου αρέσει, όταν περπατάμε στο δρόμο, ο κόσμος μας χαμογελάει, μόλις καταλαβαίνει ότι είμαστε αθλήτριες του ΠΑΟΚ.

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ...

Marija: Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να είναι δίπλα μας σε κάθε αγώνα που δίνουμε, να είναι ο 8ος παίκτης μας και ελπίζουμε να τους ανταμείψουμ, δίνοντας  τον καλύτερό μας εαυτό και κερδίζοντας σε κάθε αγώνα!

Δήμητρα: Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι ο 8ος παίκτης μας και πολύ σημαντικός για εμάς! Το κλίμα που δημιουργούν αυτοί οι άνθρωποι που έρχονται να μας στηρίξουν στο γήπεδο είναι απερίγραπτο και τους θέλουμε πάντα κοντά μας...

Teja: Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και παρακολουθεί τους αγώνες μας, αλλά και να προσκαλέσω ακόμη περισσότερο κόσμο να είναι δίπλα μας σε αυτή την προσπάθεια για κατάκτηση τίτλων!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter