Εμείς μαζί για μια ζωή... Υπομονή και στήριξη!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS υποδέχθηκε τον ΑΟΠ Φαλήρου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, όπου γνώρισε την ήττα με 4-6. 

Ο Δικέφαλος στο πρώτο οκτάλεπο, αν και προηγήθηκε με τον Soleimanipak με 1-0, παρ’ όλα αυτά στη λήξη του οκταλέπτου βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-2. Το δεύτερο οκτάλεπτο ήταν ακριβώς το ίδιο, με τον Ζάτοβιτς να σκοράρει για τον ΠΑΟΚ, αλλά δύο συνεχόμενα γκολ των φιλοξενουμένων άνοιξαν πάλι το σκορ σε 1-2 επιμέρους σκορ οκταλέπτου και συνολικό σκορ ημιχρόνου 2-4. Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Παυλίδης σκόραρε εκ νέου, αλλά πάλι ο ΑΟΠΦ είχε τις απαντήσεις του, γράφοντας 1-2 επιμέρους σκορ οκταλέπτου και 3-6 συνολικό σκορ. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, το μόνο που κατάφερε η ομάδα μας ήταν να μειώσει το σκορ, χωρίς να αποφύγει τελικά την ήττα.

Συμπερασματικά, η ομάδα έδειξε να μην μπορεί να αποβάλει το άγχος και ενώ λειτούργησε σχετικά καλά στην άμυνα, δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην επίθεση.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αντιμετωπίζει ''εκτός έδρας'' στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Ο.Φ.Θ. για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018.

ΠΑΟΚ MORRIS - ΑΟΠ Φαλήρου: 4-6

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 1-2, 1-0

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας, Σγουρίδης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος, Παυλίδης 1, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης