Στάνκου: «Τα δώσαμε όλα για την πρόκριση!»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του προπονητή Σέρτζιου Στάνκου μετά το τέλος του αγώνα και τη «χρυσή» πρόκριση στην επόμενη φάση του κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής οργάνωσης.

Για το παιχνίδι με την BBSK Istanbul...
«Πιστεύω ότι το παιχνίδι πήγε όπως περιμέναμε, ένα σκληρό παιχνίδι από την αρχή. Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου, γιατί όλοι οι παίκτες τα έδωσαν όλα για την νίκη και την πρόκριση».

Για την Φρανκφούρτη, που αναμένεται να είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον επόμενο γύρο...
«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι σήμερα πανηγυρίζουμε αλλά από αύριο επικεντρωνόμαστε στην Φρανκφούρτη. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και έχει πολύ καλούς παίκτες. Θα είναι δυο δυνατά παιχνίδια αλλά στο τέλος θα προκριθούμε εμείς».

Για τη συμμετοχή του Σαφράνοβιτς...
«Η απόφαση ήταν του ιατρικού τιμ, τον είδαμε ότι ήταν σε καλή κατάσταση και τον βάλαμε για λίγους αλλά κρίσιμους πόντους. Έδωσε σημαντικές βοήθειες στο ''χρυσό'' σετ».

Για τη διακοπή...
«Έχουμε μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες, όποτε η διακοπή θα μας επιτρέψει να ξεκουραστούμε από τους συνεχόμενους αγώνες».

Για τους οπαδούς που ταξίδεψαν...
«Τους ευχαριστούμε πολύ, δεν περιμέναμε ότι θα έρθει κόσμος να στηρίξει και όμως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν δίπλα μας και δεν σταμάτησαν να φωνάζουν από τον πρώτο πόντο μέχρι τον τελευταίο».