Καρέ των νικών για τα κορίτσια του ΠΑΟΚ...

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Το δικό τους απόλυτο νικών, το πρώτο για τη φετινή περίοδο, πέτυχαν τα γυναικεία τμήματα του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τη φετινή σεζόν το σαββατοκύριακο 3 & 4 Νοεμβρίου 2018, καταφέρνοντας να πετύχουν 4 στις 4 νίκες.

Τα κορίτσια τραγούδησαν το «Όμορφη Θεσσαλονίκη» στους αντιπάλους τους, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο των τμημάτων τους.

Το ξεκίνημα έκαναν τα κορίτσια του βόλεϊ, τε οποία πήραν ένα καθαρό διπλό με 0-3 επί των Βριλησσίων, πετυχαίνοντας την 3η νίκη σε ισάριθμους αγώνες, με το βλέμμα τους πλέον να είναι στραμμένο στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Στη συνέχεια, ο ΠΑΟΚ Mateco έφυγε νικητής από τη Νέα Ιωνία, της οποίας και επικράτησε με το σημαδιακό 19-26, που πιθανώς και να σημαίνει εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας για τα play-offs.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ το μεσημέρι της Κυριακής, για να τριτώσει το καλό, επικράτησε του ΑΟ Σπόρτιγκ με 82-58, παίρνοντας το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της περιόδου.

Κλείνοντας το σαββατοκύριακο για τα γυναικεία τμήματα, ο ΠΑΟΚ MORRIS πέτυχε μία νίκη-θρίαμβο επί των Τρικάλων με 1-4 τελικό σκορ και συνεχίζει...

Συγχαρητήρια, πάντα τέτοια κορίτσια!