Νίκη για το παιδικό - θλιβερό επεισόδιο!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Μεγάλη νίκη πέτυχε το παιδικό τμήμα χάντμπολ του Συλλόγου μας το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 επί του βασικού του ανταγωνιστή, της ομάδας της ΑΕΣΧ Πυλαίας με 15-21, δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα περνάει σε δεύτερη μοίρα λόγω θλιβερού επεισοδίου μεταξύ παράγοντα της αντίπαλης ομάδας, ο οποίος καθόταν στον πάγκο και νεαρού αθλητή της ομάδας μας.

Αφού έλαβε γνώση του επεισοδίου ο Έφορος Χάντμπολ και μέλος του Δ.Σ. κ. Γρηγόρης Πετρίδης, δήλωσε αποκλειστικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Κατ' αρχήν να συγχαρώ τους αθλητές μας για τη μεγάλη τους νίκη! Αφού έλαβα γνώση όμως ενός θλιβερού συμβάντος που συνέβη στον αγώνα, θέλω να καταγγείλω δημόσια τον κ. Αμπατζίδη, Αντιπρόεδρο της ομάδας της Πυλαίας, με την οποία δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε, ο οποίος στο συγκεκριμένο αγώνα καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Είναι απαράδεκτο να εμπλέκεται παράγοντας ομάδας σε επεισόδιο με 15χρονους-16χρονους αθλητές, των οποίων το αίμα βράζει και οι οποίοι, μέσα στην ένταση του αγώνα, μπορεί να παρεκτραπούν μεταξύ τους. Για τις παρεκτροπές τους αυτές, οι αθλητές ελέγχονται πειθαρχικά από τους διαιτητές του αγώνα, που είναι οι μόνοι αρμόδιοι και, φυσικά, δεν κάνω αυτές τις δηλώσεις για να αθωώσω κανέναν αθλητή. Επαναλαμβάνω ότι είναι ανεπίτρεπτο ο κ. Αμπατζίδης να αποβάλλεται από τον αγώνα, γιατί όπως αναφέρουν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνος εξύβρισε νεαρό αθλητή του ΠΑΟΚ, προσβάλλοντας τα θεία. Ο εν λόγω κύριος βγάζει μια περίεργη επιθετικότητα, όταν η ομάδα του αγωνίζεται κατά του ΠΑΟΚ, όπως στον τελευταίο αγώνα μεταξύ των ανδρικών τμημάτων των ομάδων μας, παρ' όλο που διαλαλεί δεξιά κι αριστερά για τα δήθεν ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά του. Προσωπικά, τον καλώ στο μέλλον να απέχει από οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον αθλητή που φοράει φανέλα του ΠΑΟΚ και να ασχολείται μόνο με την ομάδα του, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος μετά από ενημέρωση δική μου προς το Δ.Σ. να προστατεύσει τους αθλητές του με κάθε νόμιμο μέσο. Ο ΠΑΟΚ δεν μπαίνει σε διαδικασία αντιπαράθεσης μέσω μέσων κοινωνικών δικτύωσης, όπου ο καθένας προβάλλει τη δήθεν λεβεντιά του, αλλά μιλάει επίσημα και εμπεριστατωμένα. Με το ειδικό βάρος του ονόματος του ΠΑΟΚ και την ευθύνη που έχει ως μεγάλο Σωματείο, καλούμε την ΕΣΧΘ να συγκαλέσει σύσκεψη μεταξύ παραγόντων των ομάδων της δύναμής της, προκειμένου από κοινού να αποφασίσουμε για το πώς μπορούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι ενήλικες να είμαστε θετικό παράδειγμα για τους νεαρούς αθλητές και όχι παράδειγμα προς αποφυγή».


ΑΕΣΧ Πυλαίας - ΠΑΟΚ: 15-21

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Μπαμπατζανίδης, Γιορανίδης 8, Καρυπίδης, Παπαγιώτας 1, Τεληκώστογλου, Αλεξανδρόπουλος, Κυριακίδης 2, Κοντούδης 2, Βελισσαρίου, Τεληκώστογλου 7, Λαμπούδης 1, Μανδρής, Σακαλάκης, Ζερβίδης, Νατσιόπουλος, Σαχινίδης
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter