ΠΑΟΚ-Φρανκφούρτη: Οι δηλώσεις των προπονητών

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Την πολυπόθητη πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League Ανδρών 2018-19, θα διεκδικήσει η ομάδα του Δικεφάλου, αντιμετωπίζοντας την United Volleys της Φρανκφούρτης, στον 3ο προκριματικό γύρο.

Οι προπονητές των δυο ομάδων και ο Έλληνας ακραίος της γερμανικής ομάδας, Βασίλης Κωστόπουλος, δήλωσαν...

Σέρτζιου Στάνκου
“Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα μια καλή ομάδα, η οποία προκρίθηκε άνετα στον 3ο γύρο. Όλες οι ομάδες που έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης είναι καλές. Περιμένω μια “μάχη” τόσο στο εντός όσο και στο εκτός έδρας παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι για την παρουσία μας μέχρι στιγμής και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για μπούμε στους ομίλους”.

Στέλιο Ντερόκο
“Είναι μια καλή ευκαιρία και παράλληλα σημαντική εμπειρία για την ομάδα μας. Σε κάθε ματς μέχρι τώρα, παίξαμε ανταγωνιστικά και καταφέραμε να φτάσουμε στον 3ο προκριματικό γύρο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ, είναι μια δυνατή ομάδα και νομίζω ότι τα δυο μεταξύ μας παιχνίδια αποτελούν ένα δυνατό τεστ και θα έχουν ενδιαφέρον. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ”.

Βασιλης Κωστόπουλος
Έχουμε προετοιμαστεί για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι μια καλή και έμπειρη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο PAOK Sports Arena”.