Πρόσκληση Χορηγών Επικοινωνίας στα «26α Αλεξάνδρεια»

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 07/11/2018

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ διοργανώνει και φέτος τα «26α Αλεξάνδρεια», διεθνές κολυμβητικό μίτινγκ,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης το παρασκευοσαββατοκύριακο 30 Νοεμβρίου - 1 & 2 Δεκεμβρίου 2018.

Οι κολυμβητικοί αγώνες «26α Αλεξάνδρεια» είναι διεθνείς κολυμβητικοί αγώνες, ενταγμένοι στο καλεντάρι της FINA (Παγκόσμιο Καλεντάρι) και συμμετέχουν σε αυτούς περί τους 1000 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ απευθύνεται στα Μέσα, προτείνοντας σε όποιο το επιθυμεί να αναλάβει ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, προσφέροντας την παρακάτω προβολή:
α) Αναπαραγωγή αυτολεξεί των Δελτίων Τύπου του Α.Σ. ΠΑΟΚ που αφορούν την ανακοίνωση χορηγών-υποστηρικτών, καθώς και της διοργάνωσης γενικότερα.
β) Παρουσία εκπροσώπου του Μέσου στη Συνέντευξη Τύπου πριν τη διοργάνωση και αναπαραγωγή αυτολεξεί των Δελτίων Τύπου που θα ακολουθήσουν.
γ) Η αναπαραγωγή των Δελτίων Τύπου του Α.Σ. ΠΑΟΚ αφορά και τα εταιρικά σήματα που πιθανώς περιέχονται σε αυτά.

Έναντι αυτών, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ προσφέρει:
α) Την ανακήρυξη του Μέσου ως χορηγού επικοινωνίας των αγώνων.
β) Προβολή του logo του Μέσου στο back drop της Συνέντευξης Τύπου.
γ) Δελτίο Τύπου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, όπου θα γνωστοποιείται ότι το Μέσο συνεργάζεται ως χορηγός επικοινωνίας.
δ) Κατά την τελετή έναρξης των αγώνων στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο απονομή στο Μέσο αναμνηστικού μεταλλίου με το σήμα του ΠΑΟΚ και την ένδειξη «26α Αλεξάνδρεια».
ε) Κάλεσμα εκπροσώπου του Μέσου στη δεξίωση των αγώνων το Σάββατο το βράδυ.
στ) Δελτίο Τύπου του Α.Σ. ΠΑΟΚ, όπου θα ευχαριστούμε τους χορηγούς- υποστηρικτές και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Παρακαλούμε για την καλύτερη οργάνωση των αγώνων, δηλώστε συμμετοχή μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου 2018 στο email press@acpaok.gr.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ