«Σάλπαρε το πειρατικό...»

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ώρα νίκης για τον ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφσίρισης Ανδρών επικράτησε του ΟΦΘ, σε ένα τυπικά εκτός έδρας παιχνίδι με 6-15, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, το σκορ για τον ΠΑΟΚ άνοιξε ο Παυλίδης, πετυχαίνοντας το 0-1. Ο Χαραλαμπόπουλος από τη θέση του φουνταριστού έκανε το 0-2 για τον Δικέφαλο, ενώ ο Κουλούρης σε νεκρό χρόνο σκόραρε, με το πρώτο οκτάλεπτο να λήγει 0-3. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, παρά την προσπάθεια του αντιπάλου να προβάλλει αντίσταση, μειώνοντας σε 1-3, οι ασπρόμαυροι μπήκαν δυνατά με τον Καρούντζο να πετυχαίνει ένα σερί δύο γκολ, αυξάνοντας τη διαφορά στα +4 γκολ, 1-5. Ο Όμιλος μείωσε σε 2-5, με τον Δικέφαλο από εκεί και έπειτα να «φορτσάρει», αυξάνοντας τη διαφορά στα +7 γκολ, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 2-9.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Ζάτοβιτς σκόραρε για τον ΠΑΟΚ, ανοίγοντας τη διαφορά στα +8 γκολ, 2-10, με τον αντίπαλο να απαντάει και να μειώνει σε 3-10. Ο Aria Soleimanipak, σκοράροντας για πρώτη φορά στο σημερινό αγώνα, έγραψε το 4-11 για τον Δικέφαλο. Οι «ασπρόμαυροι», με γκολ του Κόχειλα, στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου βρέθηκαν να προηγούνται με σκορ 4-12. Στην έναρξη του τέταρτου οκταλέπτου, οι αντίπαλοι μείωσαν σε 6-12, με τον Χαραλαμπόπουλο να απαντά γράφοντας το 6-13. Ο Χρήστος Παυλίδης, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, έκανε το 6-14, ενώ ο Ζάτοβιτς πέτυχε το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ, με τον αγώνα να λήγει με τελικό σκορ 6-15.

Ο Δικέφαλος, ξεπερνώντας τα τρία πρώτα κυριολεκτικά άτυχα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγωνιστικών (τα δοκάρια στη Γλυφάδα ακόμα κουνιούνται), έδειξε ένα μέρος των δυνατοτήτων του στο σημερινό αγώνα...

Την πρώτη του εμφάνιση με τους ασπρόμαυρους έκανε ο τερματοφύλακας Σταύρος Μανθογιάννης.

Στην επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ MORRIS υποδέχεται το Ν.Ο. Χίου το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Νοεμβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο.

ΟΦΘ - ΠΑΟΚ MORRIS: 6-15

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-6, 2-3, 2-3

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 1, Κόχειλας 2, Κουλούρης 1, Νάνος, Κεχαλάρης 1, Καρούντζος 4, Παυλίδης 2, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης, Μανθογιάννης, Τάτσης, Βοζίκης