Με τον κόσμο του κόντρα στην ΑΕΚ...

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Συλλόγου μας ενόψει του κρίσιμου ντέρμπι με την ομάδα της ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής και ώρα 17:30 στο κλειστό της Μίκρας.

Παρά το ακατάλληλο της ώρας, αφού την ίδια ώρα αγωνίζεται και η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ είναι σίγουρο ότι φίλοι του Δικεφάλου θα βρεθούν και στη Μίκρα, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια μας έχει κάνει περήφανους με θριαμβευτικές ανόδους στις κατηγορίες της, ενώ φέτος, στόχος είναι η πρωτιά στην κατηγορία της και η απευθείας άνοδος στα σαλόνια της Α1.

Άλλωστε, ο Μέγας Χορηγός του Α.Σ. ΠΑΟΚ και διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος κ. Κώστας Αμοιρίδης στην πρόσφατη Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της χορηγίας του, ζήτησε από το Λαό του Δικεφάλου να είναι την Κυριακή στο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να φτάσει σε μία νίκη, η οποία εν πολλοίς και μετά την εκτός έδρας επί του άλλου ανταγωνιστή, του Παναθηναϊκού, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την πρωτιά του πρωταθλήματος.

Από την πλευρά τους είναι σίγουρο ότι οι αθλήτριες θα κάνουν το παν, που περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να πάρουν μία καθαρή νίκη, που σημαίνει άλλους τρεις βαθμούς στο ταμείο της ομάδας.