Καλλι-θέα ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ!

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Στην Αθήνα ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής 11 Νοεμβρίου αντιμετώπισε στην Καλλιθέα τις τοπικές Εσπερίδες. 

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Δικέφαλος με σκορ 1-1 στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του και μετά το ''ροζ'' φύλλο αγώνα κόντρα στο Σπόρτινγκ της περασμένης Κυριακή, πήρε ακόμα μία νίκη με 63-70.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ευτύχησε να έχει σε καλή μέρα τα βαριά του χαρτιά, δηλαδή την ποιότητα και την εμπειρία των Λύμουρα και Ταρπάγκου, την αναμφισβήτητη αξία των τριών Αμερικανίδων, αλλά και το ταλέντο των νεαρότερων αθλητριώ για να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 13-19, προϊόν της καλής άμυνας και των επιλογών στην επίθεση, ανοίγοντας το προβάδισμά του στο δεύτερο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο 25-40, το οποίο αυτομάτως του έδινε τον τίτλο του φαβορί του αγώνα. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος έκανε διαχείριση της μεταξύ τους διαφοράς, παρά τις όποιες προσπάθειες αντίστασης της γηπεδούχου ομάδας, κλείνοντας το τρίτο δεκάλεπτο με 42-61 και τελικά τον αγώνα με 63-70, αποδεικνύοντας την ποιότητα που έχει σαν ομάδα.

Οι γηπεδούχες προέβαλαν την τελευταία τους αντίσταση στο 1.34' πριν το τέλος, όπου ''παίζοντας'' με το χρονόμετρο και τα φάουλ που είχαν να δώσουν σαν ομάδα, ''ροκάνισαν'' τη διαφορά μέχρι το τελικό 63-70, αλλά έως εκεί και τίποτα παραπάνω.

Με εμφανίσεις όπως της περασμένης Κυριακής με το Σπόρτινγκ και τη σημερινή κόντρα στις Εσπερίδες, η ομάδα δικαιώνει τον Γεν. Αρχηγό της κ. Βασίλη Αγγελίδη, τον προπονητή Βασίλη Μασλαρινό και πάνω απ' όλους τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, ο οποίος στήριξε το πρότζεκτ του τμήματος, αλλά φυσικά και τις ίδιες τις αθλήτριες, οι οποίες βλέπουν τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 25 Νοεμβρίου, όπου ο Δικέφαλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Παλατάκι, αφού ενδιάμεσα μεσολαβούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας. 

Εσπερίδες Καλλιθέας - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ: 63-70

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 13-19, 25-40, 42-61, 63-70