Πετάει για την υπέρβαση

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Με στόχο την υπέρβαση, ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Φρανκφούρτη, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της United Volleys, στην δεύτερη αναμέτρηση του 3ου προκριματικού γύρου του CEV Champions League Ανδρών 2018-19.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο της γερμανικής ομάδας κερδίζοντας με σκορ 0-3 ή 1-3, προκειμένου να οδηγήσουν το παιχνίδι και την πρόκριση στο “χρυσό σετ”.

Στο Fraport Arena αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί φίλαθλοι των ασπρόμαυρων, από τις γύρω περιοχές, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να δώσουν την ώθηση που χρειάζεται η ομάδα ενόψει της δύσκολης και σημαντικής αναμέτρησης.

Για το συγκεκριμένο ματς, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Σέρτζιου Στάνκου, δήλωσε:

“Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Πιστεύω στην ομάδα, οι παίκτες μου είναι έμπειροι και θεωρώ ότι μπορούμε να μπούμε στους ομίλους. Θα προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε το παιχνίδι στο χρυσό σετ. Το έχουμε ξανακάνει και στην Κωνσταντινούπολη…γιατί όχι και τώρα”.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί για την Γερμανία το μεσημέρι της Δευτέρας.

Διαιτητές: STOICA BOGDAN LAURENTIU(ROU), COLLADOS FABRICE (FRA)

Η αναμέτρηση με την United Volleys Frankfurt είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018 στις 20:00 στο Fraport Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMΟΤΕ Sports ΗD7 και το Laola Tv.