«Βούλιαξε» τη Χίο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στη χειμωνιάτικη Θεσσαλονίκη, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ MORRIS υποδέχθηκε το Ναυτικό Όμιλο Χίου, του οποίου και επικράτησε με 12-6.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιουράι Ζάτοβιτς άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, 1-0, με τους αντιπάλους να ισοφαρίζουν σε 1-1. Το προβάδισμα του +1 γκολ στους ''ασπρόμαυρους'' έδωσε ξανά ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος απ' τη θέση του φουνταριστού έκανε το 2-1. Λίγο πριν το τέλος της περιόδου, ο Διονύσης Καρούντζος σημείωσε το 3-1, σκορ με το οποίο και έληξε το πρώτο οκτάλεπτο. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, και παρ' ότι οι αντίπαλοι μείωσαν σε 3-2, ο Παύλος Μουρατίδης σκόραρε, γράφοντας το 4-2 για τον ΠΑΟΚ, με τον Γκιουράι Ζάτοβιτς να τον ακολουθεί, κάνοντας το 5-2. Τρία μόλις δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, με γκολ ο Ν.Ο. Χίου μείωσε τη διαφορά στα δύο γκολ, με το σκορ ημιχρόνου να είναι 5-3. 

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το προβάδισμα των +3 γκολ στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος, κάνοντας το 6-3, με τον Aria Soleimanipak να στέλνει και αυτός με τη σειρά την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, για να γράψει το 7-3. Στο Διονύση Καρούντζο, ο οποίος σκόραρε, πετυχαίνοντας το 8-3 για τον ΠΑΟΚ, απάντησε ο Τούλος της Χίου, ο οποίος μείωσε σε 8-4. Το 9-4 διαμόρφωσε ο Νίκος Σαρησάββας για τον Δικέφαλο, κλείνοντας την τρίτη περίοδο, στην οποία ο ΠΑΟΚ πέτυχε ένα επιμέρους σκορ 4-1.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, με πέναλτι ο Διονύσης Καρούντζος έγραψε το 10-4, με τη διαφορά  να ''ξεφεύγει'' στα +6 γκολ. Οι αντίπαλοι μείωσαν τη διαφορά, 10-5, ωστόσο όσο και αν προσπάθησαν, οι ''ασπρόμαυροι'' δεν τους άφησαν το περιθώριο να σκεφτούν πως μπορούν να πάρουν κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Στα δύο τελευταία λεπτά του αγώνα, αν και το σκορ διαμορφώθηκε με πέναλτι στο 10-6, ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος έκανε το 11-6, με τον Διονύση Καρούντζο να γράφει το τελικό 12-6.

Με τη σημερινή νίκη και τους βαθμούς αυτής, ο Δικέφαλος ''βγάζει το κεφάλι από το νερό'' και συνεχίζει με αισιοδοξία στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ MORRIS - Ν.Ο. Χίου:

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 4-1, 3-2

ΠΑΟΚ MORRIS (Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 2, Κόχειλας, Κουλούρης, Βοζίκης, Καρούντζος 4, Παυλίδης, Soleimanipak 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μανθογιάννης, Τάτσης 1, Παπαδομανωλάκης, Μουρατίδης 1