Με Παναθηναϊκό στο Παλατάκι

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Με αντίπαλο την ομάδα του Παναθηναϊκού θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος, στην εξ' αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League 2018-19.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, προερχόμενοι από την εκτός έδρας ήττα με 2-3 από τον Φοίνικα Σύρου, βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις, αρχής γενομένης από το ματς τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη πλευρά, οι πράσινοι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, κέρδισαν με 2-3 τον Ηρακλή στην προηγούμενη αγωνιστική και με 7 πόντους βρίσκονται στην 5η θέση.

Δυο κεντρικοί, ο Γιάννης Τακουρίδης και ο Παναγιώτης Πελεκούδας, οι οποίοι αγωνίστηκαν μαζί στον ΠΑΟΚ, κατά την περσινή περίοδο κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος δήλωσαν για την συγκεκριμένη αναμέτρηση...

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ ανέφερε...
"Είχαμε κάποια συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία καλούμαστε να αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος διαθέτει μια καλή ομάδα. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να επανέλθουμε στις νίκες, ειδικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι που είναι σημαντικό και για τους φιλάθλους μας, τους οποίους καλούμε να έρθουν και να υποστηρίξουν την προσπάθειά μας".

Από την άλλη πλευρά , ο κεντρικός των φιλοξενουμένων δήλωσε...
"Γίνεται μια προσπάθεια από όλους μας και νομίζω ότι αυτό φαίνεται και στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάθε ματς προσπαθούμε για το καλύτερο. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι μια ομάδα ανταγωνιστική και με δυνατό ρόστερ. Είναι πάρα πολύ περίεργο που θα βρίσκομαι αντίπαλος μέσα σε ένα γήπεδο όπου έζησα χαρές, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου, πρέπει να συμβιβαστώ με αυτό και να προχωρήσω τη ζωή μου".

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
1. Στο PAOK Sports Arena
(Καθημερινές 09:00-17:00, Σάββατο 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
2. Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης
Επόπτες: Γιώγιου, Δρανίτσας, Γραμματεία: Καρακούλια

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 στις 18:00, στο PAOK Sports Arena.