Ξεκινάει το «PAOK Family»...

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Ο ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνησης, αλλά και της ευθύνης απέναντι στους νεαρούς αθλητές των Ακαδημιών του εγκαινιάζει το «PAOK Family», κατά το οποίο μικροί αθλητές του Συλλόγου, μέλη των τμημάτων Υποδομής, έρχονται σε επαφή με διαφορετικά αθλήματα, παρακολουθώντας τις ομάδες του Συλλόγου, γνωρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τα πολλά αθλήματα που καλλιεργεί ο Δικέφαλος, ενώ γίνονται γνώστες και κοινωνοί της ιστορίας του Συλλόγου.

Ήδη το πρόγραμμα «PAOK Family» ξεκίνησε φέτος άτυπα με την παρουσία των αθλητών της Ακαδημίας Πάλης στον αγώνα της ομάδας βόλεϊ γυναικών κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς την παρουσία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών στον τελευταίο αγώνα της ομάδας μπάσκετ ανδρών για το Basketball Champions League.

Την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για την εξ' αναβολής 1η αγωνιστική της Volley League το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 είναι προγραμματισμένο να παρακολουθήσουν η Ακαδημία Κολύμβησης και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Ένας επιπλέον στόχος είναι τμήματα με διαφορετικό αντικείμενο να έρθουν πιο κοντά, εκμεταλλευόμενα συγκυρίες, όπως η γεωγραφική γειτνίαση, οι ώρες προπονήσεων - αγώνων κλπ..

Η επιτυχία του προγράμματος θα είναι οι αθλητές των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες παραστάσεις γύρω από τον αθλητισμό γενικότερα, αλλά και τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Δικέφαλος μας ειδικότερα.

Επίσης, ένας ακόμη στόχος είναι να κατανοήσουν οι μικροί αθλητές των ατομικών αθλημάτων τη νοοτροπία που διακατέχει ένα ομαδικό άθλημα, στοιχείο το οποίο θα τους φανεί χρήσιμο στην αθλητική τους πορεία.
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Youtube
Instagram
Facebook

Twitter