ΠΑΟΚ - Άρης: 96-46

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών
Καταιγιστικές οι νεάνιδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ επικράτησαν του Άρη με 96-46 το βράδυ της Τρίτης 20 Νοεμβρίου 2018 στο PAOK Sports Arena. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα κορίτσια του Δικεφάλου μπήκαν ''ορεξάτες'' και με την εμφάνισή τους πέτυχαν ένα προβάδισμα +16 πόντων, με το πρώτο δεκάλεπτο να κλείνει 22-6 υπέρ τους, διαφορά την οποία, πατώντας γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο, άνοιξαν στο +35 για να πάνε στα αποδυτήρια, προηγούμενες με 51-16. Στο τρίτο και στο τέταρτο δεκάλεπτο, οι νεάνιδες, κατεβάζοντας την ταχύτητα του πρώτου ημιχρόνου, τελικά πήραν τη νίκη με 96-46.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε χωρίς τις τραυματίες Θεοδώρου, Κατσαμούρη, Φίλιου και Στεργάκη, ενώ 30'' πριν το τέλος της αναμέτρησης τραυματίστηκε η αθλήτρια Ελισσάβετ Φείδα, στην οποία ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό!

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Άρης: 96-46

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 22-6, 51-16, 72-32, 96-46

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Μουμτζή 3, Λέξα 19, Καλούτσικου 6, Πολυμένη 20, Φείδα 2, Κριμίλη 16, Τζέλου 2, Μπουτσούκη 3, Δαιμονάκου 4, Γενναίου 5, Μιχαηλίδου Ε. 8, Μιχαηλίδου Κ. 8

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν ο Α' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος μπάσκετ γυναικών κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Πολυμένης και η αθλήτρια της πρώτης ομάδας Jessica Jackson.

Ιδιαίτερη εντύπωση στους παρευρισκόμενους προκάλεσε η παρουσία κλούβας της αστυνομίας, χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος.

Σχετικά, ο Τεχνικός Διευθυντής τη Ακαδημίας Μπάσκετ του ΠΑΟΚ κ. Θόδωρος Πολυμένης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Κατ' αρχήν να συγχαρώ τα κορίτσια μας για τη μεγάλη νίκη επί του Άρη. Με έκπληξη αντικρύσαμε σε αγώνα ηλικιακών πρωταθλημάτων κλούβα των ματ στο γήπεδο. Ελπίζουμε στο πλαίσιο της αμοιβαιότητας που ισχύει σε αυτές τις περιπτώσεις να δούμε τα ίδια μέτρα τάξης και στον αγώνα του Παλέ Ντε Σπορ".