Ικανοποίηση για το παρόν και σχέδια για το μέλλον...

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Στ πλαίσιο της εύρυθμης λειτουργίας των τμημάτων, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου 2018 μεταξύ της Εφόρου του τμήματος Καλλιτεχνικής Κολύμβησης και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. κας. Άννας Καραβασίλη και των κκ. Δημοκράτη Παπαδόπουλου και Άκη Μπεκιάρη, ως εκπροσώπων του Δ.Σ..
 
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα πεπραγμένα του τμήματος από την αρχή της λειτουργίας του τον περασμένο Αύγουστο έως και σήμερα, για τα οποία έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. 

Από κοινού αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα, προκειμένου το τμήμα να είναι πάντα ανταγωνιστικό και "δέλεαρ" για κάθε νεαρό παιδί που θέλει να ασχοληθεί με το άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης. Να σημειωθεί πως στο σύντομο διάστημα της λειτουργίας του, το τμήμα έφτασε τον αριθμό - ρεκόρ των 70 παιδιών.

Το τμήμα θα δώσει το παρόν στην αναμέτρηση του Σαββάτου ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια του προγράμματος «PAOK Family», ενώ ακόμη είναι προγραμματισμένη, επίδειξη από τις μικρές αθλήτριες κατά τη διάρκεια των κολυμβητικών αγώνων «26α Αλεξάνδρεια».
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Youtube
Instagram
Facebook

Twitter