Συνεχίζει το ευρωπαϊκό ταξίδι ο Δικέφαλος

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Με στόχο την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Όλστιν, στην Πολωνία.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος, μετά τον αποκλεισμό από την γερμανική United Volleys Frankfurt, θα συνεχίσουν στην φάση των 32 του CEV Cup όπου θα βρεθούν απέναντι στην πολωνική Indykpol AZS Olsztyn, η οποία προκρίθηκε αποκλείοντας την Hurikaani Loima. Οι αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για τις 28 Νοεμβρίου (εκτός) και τις 05 Δεκεμβρίου 2018 στο PAOK Sports Arena.

Η ομάδα του Δικεφάλου, με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τις δυο συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αναχωρεί για το Όλστιν την Δευτέρα (26/11) και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (28/11) στο Urania Sports Hall. Από την αποστολή θα απουσιάσει ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα αποθεραπείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρικού τιμ.

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης (28/11), ο πασαδόρος του Δικεφάλου, Ντίμα Φιλίποφ, δήλωσε:
"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, η οποία διαθέτει ένα οργανωμένο σύνολο με έμπειρους παίκτες. Προερχόμαστε από καλά αποτελέσματα με καλές εμφανίσεις. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ακόμα μια μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Προσωπικά, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Πολωνία, όπου έζησα δυο καταπληκτικά χρόνια".

Διαιτητές: ROGIC DEJAN (SRB), VARBLANE ERKO (EST)

Η αναμέτρηση με την Indykpol AZS Olsztyn είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018 στις 19:00 στο Urania Sport Hall.