Ανακοίνωση υποστηρικτή: Μέλι Κυψέλη!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 30/11/2018

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την εταιρία REGINA και το μέλι "Κυψέλη" ως BLACK & WHITE Χορηγό του κολυμβητικού μίτινγκ «26α Αλεξάνδρεια», τα οποία διοργανώνει το Σωματείο μας το τριήμερο 30/11-01/12-02/12 2018.

Η οικογένεια Κουραντίδη άρχισε να γράφει την ιστορία της στο χώρο των τροφίμων το 1958, όπου με οραματιστή και οδηγό τον αείμνηστο Χρήστο Κουραντίδη, ίδρυσε την εταιρία REGINA με μοναδικό αντικείμενο παραγωγής, το μέλι και το βασιλικό πολτό.

Από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσής της, η εταιρία REGINA παράγει και διαθέτει στο εμπόριο το γνωστό, θρεπτικό και υγιεινό προϊόν REGINA (κάψουλες μελιού εμπλουτισμένες με βασιλικό πολτό), το οποίο κατά τη δεκαετία 1970-80, θα αποτελέσει το μοναδικό ελληνικό προϊόν που θα ενταχθεί στις διατροφικές συνήθειες του Βασιλικού Οίκου της Αγγλίας!

Η εταιρία με αργά και σταθερά βήματα εξελίσσεται συνεχώς. Στην παραγωγική διαδικασία, εκτός από το μέλι και το βασιλικό πολτό, προστέθηκαν νέα προϊόντα, όπως γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λουκούμια, και παστέλια, εμπλουτίζοντας έτσι τη γκάμα της.

Οι μεγάλες αυτές αλλαγές καθώς και το μεράκι των ανθρώπων της εταιρίας για συνεχή βελτίωση και εξασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της, οδηγούν στη σημαντική απόφαση της μεταφοράς των εγκαταστάσεων της εταιρίας σε μέρος που θα εξασφάλιζε την καλύτερη και ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών της, με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών.

Έτσι το 2006 η εταιρία REGINA, μεταφέρει  την έδρα της από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, στις νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου.

Περισσότερα για την επιχείρηση μπορείτε να βρείτε εδώ: regina-foods.gr

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ