Με Κηφισιά στην 8η αγωνιστική

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα της Κηφισιάς, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League 2018-19.

Οι ασπρόμαυροι αφήνουν πίσω την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Πολωνική Όλστιν και ταξιδεύουν στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στην Κηφισιά, η οποία θα έχει στον πάγκο τον Νίκο Ζαλμά, καθώς ο Κώστας Αρσενιάδης υπέβαλε την παραίτησή του έπειτα από 8 χρόνια συνεργασίας με την ομάδα.

Το σύνολο του Σέρτζιου Στάνκου, με 14 πόντους, βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την ομάδα των βορείων προαστίων που έχει 3 πόντους και είναι στην τελευταία θέση. Οι δυο ομάδες, από την αγωνιστική περίοδο 2007-08 μέχρι σήμερα, έχουν συναντηθεί σε 22 αναμετρήσεις, με τους Θεσσαλονικείς να μετρούν 15 νίκες και να έχουν ένα σερί 5-0.

Για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο Νικήτας Εφραιμίδης, δήλωσε:
"Αφήνουμε πίσω το ματς της Ευρώπης και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό με την Κηφισιά. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς ο αντίπαλος μας έχει δυνατή έδρα και δίψα για βαθμούς που θα τον βοηθήσουν να ανέβει πιο ψηλά στην κατάταξη. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά αλλά διατηρεί την ποιότητά της, ειδικά εντός έδρας. Έχω αγωνιστεί δυο χρόνια στο σύλλογο και έχω κάνεις φιλίες που κρατούν ακόμη. Θα είναι ευχάριστο για μένα που θα γυρίσω στο Ζηρίνειο, ακόμα και ως αντίπαλος. Παίζοντας το βόλεϊ που μπορούμε, δεν θα έχουμε πρόβλημα για τη νίκη. Βέβαια, η αλλαγή προπονητή πάντα δίνει μια "ένεση" διάθεσης σε οποιαδήποτε ομάδα, για αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Η ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά το ματς της Τετάρτης με την Όλστιν, παρέμεινε στην Πολωνία και επιστρέφει απευθείας στην Αθήνα, την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018, όπου θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Κηφισιά.

Διαιτητές: Ονόπας, Νικολόπουλος, Παρατηρητής:  Ράπτης
Επόπτες: Πατεράκης, Νικάκης, Γραμματεία: Παπασηφάκη
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018 στις 17:00, στο Γυμναστήριο «Ζηρίνειο» Κηφισιάς και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 3.