Παπακωνσταντίνου: «Δουλεύουμε σε απόλυτα επαγγελματικές συνθήκες...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Η μία εκ των αρχηγών και «φύλακας άγγελος» της εστίας του Δικεφάλου, Ανθή Παπακωνσταντίνου, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr τόσο για τις συνθήκες επαγγελματισμού που επικρατούν στο τμήμα όσο και για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Άρη.

Διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, αναβολή του αγώνα με τις Ελπίδες Καρδίτσας λόγω καιρικών συνθηκών και ρεπό... Πώς πάει η προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα;
Σίγουρα δεν είναι καλό για εμάς το γεγονός ότι δεν έχουμε επίσημους αγώνες στα πόδια μας, γι' αυτό όμως φρόντισαν οι προπονητές μας, οι οποίοι οργάνωσαν φιλικές αναμετρήσεις, ώστε να έχουμε αγωνιστικό ρυθμό... Η προετοιμασία πάει πολύ καλά, η ομάδα έχει θέληση και όρεξη για σκληρή δουλειά!

Για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Άρη...
Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία, είναι ένα ντέρμπι μεταξύ των "αιωνίων αντιπάλων"... Είμαστε όλες πανέτοιμες για αυτόν τον αγώνα.

Πώς προβλέπεται να είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι;
Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, θα κριθεί στη δύναμη και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμες τόσο σε θέμα δύναμης όσο και στο να παίξουμε ωραίο και σωστό ποδόσφαιρο.

Οι νέες αθλήτριες έχουν "μυηθεί" στη φιλοσοφία του πρωταθλητισμού και στην ιστορία της ομάδας;
Αν μη τι άλλο, απ' την πρώτη μέρα που έρχεσαι σε αυτή την ομάδα πρέπει να μπεις στο κλίμα, ώστε να αποτελείς μέλος αυτής. Αν και η ομάδα έχει ανανεωθεί, τόσο εμείς ως "παλιές" όσο και η Διοίκηση έχουμε βοηθήσει στην πλήρη ένταξή τους, ενώ είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα πλέον δουλεύει σε απόλυτα επαγγελματικές συνθήκες.

Για τη φετινή σεζόν και τους στόχους...
Οι στόχοι δεν μπορεί να είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των εγχώριων διοργανώσεων. Θέλουμε η ομάδα κάθε χρόνο να γίνει καλύτερη, καθώς το δύσκολο δεν είναι να ανέβεις στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς εκεί... Δουλεύουμε σκληρά και θέλουμε αυτό να φαίνεται και μέσα στο γήπεδο! Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να είμαστε ακόμη περισσότερο ανταγωνιστικές και στο τέλος πιστεύω πως θα ανταμειφθούν οι κόποι μας...

Εμείς ευχόμαστε τόσο στην Ανθή όσο και στα υπόλοιπα κορίτσια να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την Κυριακή μια μεγάλη νίκη!
 
Γραφείο Τύπου Α.Σ. ΠΑΟΚ
 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter