Αναμενόμενος θρίαμβος... Άρης - ΠΑΟΚ 1-3!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Την αγωνιστική του «υπεροπλία» επιβεβαίωσε ο ισόβιος Πρωταθλητής ΠΑΟΚ MORRIS το απόγευμα της Κυριακής 2 Δεκεμβρίου 2018 στο γήπεδο των Ν. Επιβατών κόντρα στο συμπολίτη Άρη που βρέθηκε στο δρόμο του.

Τα κορίτσια του Δικεφάλου κατέκτησαν ακόμα τρεις βαθμούς, έχοντας το απόλυτο των νικών στη μέχρι τώρα πορεία τους και για άλλη μια φορά είναι το πρώτο φαβορί και για το φετινό τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ξεκίνησε με σύστημα 3-4-3, έχοντας στην άμυνα την Γκάτσου, τη Σμιλίκοβιτς και τη Χατζηγιαννίδου, στο κέντρο τις Γεωργίου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη και Μίτκου,  και στην επίθεση τις Βαρδαλή, Betancourt και Σπυριδωνίδου, ευτύχησε να έχει σε δαιμονιώδη φόρμα τις τρεις μπροστινές του, με την αρχηγό Θωμαή Βαρδαλή να ανοίγει το σκορ στο 28’, τη σκυτάλη να παίρνει η Gizela Betancourt γράφοντας το 0-2 στο 30’, ενώ στο 44’ και πάλι η Θωμαή Βαρδαλή με ασύλληπτο ανάποδο ψαλίδι έμελλε να κάνει το 0-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ εξακολούθησε να έχει την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, μόνο που αυτή δε μετατράπηκε σε κάποιο γκολ, δίνοντας την ευκαιρία στις γηπεδούχες να πετύχουν με πέναλτι το γκολ της τιμής... Νικητής της αναμέτρησης ήταν ο ΠΑΟΚ MORRIS με τελικό σκορ 1-3.

Με τη σημερινή του άνετη επικράτηση, ο Δικέφαλος απέδειξε ότι έχει μία Διοίκηση, η οποία στηρίζει το τμήμα και μοναδικός της σκοπός είναι η διατήρηση της πρωτοκαθεδρίας στο χώρο του γυναικείου ελληνικού ποδοσφαίρου, χωρίς προσωπολατρείες. Άλλωστε, οι ομάδες δε στήνονται με επικοινωνιακά τρικ και αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ το γνωρίζει πολύ καλά... Για τους «ανησυχούντες», η σημαία του ΠΑΟΚ είναι μία, ο ασπρόμαυρος Δικέφαλος Αετός...

Δίπλα στα κορίτσια στάθηκαν φίλοι του Συλλόγου από την περιοχή, οι οποίοι μετέτρεψαν το γήπεδο σε «έδρα» της ομάδας.

Το παρόν στον αγώνα έδωσαν ο Β' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, το μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Άκης Μπεκιάρης, ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος κ. Κώστας Βαρδαλής, ο Έφορος κ. Ηλίας Ναλμπάντης, καθώς και η Έφορος του τμήματος στίβου κα. Τάνια Κεραμυδά.

Άρης - ΠΑΟΚ MORRIS: 1-3

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS: Παπακωνσταντίνου, Γεωργίου, Χατζηγιαννίδου, Σμιλίκοβιτς, Στράντζαλη (Πούλιου), Βαρδαλή (Νεφρού), Κακαμπούκη, Σπυριδωνίδου (Σακελλάρη), Μίτκου, Μπετανκούρ, Γκάτσου (Πατερνά)