Κοινή προπόνηση για το τμήμα judo!

paok
Κατηγορία: JUDO
Νέες εμπειρίες για τους μικρούς judoka. Το ραντεβού μας για την δεύτερη προπόνηση μεταξύ του Συλλόγου μας και του Συλλόγου Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.

Αυτήν την φορά ο Σύλλογός μας φιλοξενήθηκε στην αίθουσα του Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ για μια μέρα γεμάτη προπόνηση, φιλίες και νέες  αθλητικές εμπειρίες.

Η υποδοχή και η φιλοξενία του Α.Σ, Θεσσαλονίκη ήταν υπέροχη και η προπόνηση που ξεκίνησε στις 10.00 εξελίχθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα.

Οι αθλητές μας αντιμετώπισαν πολλά και διαφορετικά παιδιά και απέκτησαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες, έκαναν νέους φίλους και άρχισαν να καταλαβαίνουν πόσο μεγάλος είναι ο κόσμος του τζούντο και πόσα πολλά παιδιά ασχολούνται με το άθλημα αυτό.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον σύλλογο που μας φιλοξένησε και τον προπονητή του για την όμορφη αυτή συνάντηση που είναι η αρχή από μια σειρά από συναντήσεις με αυτόν αλλά και με άλλους συλλόγους της πόλης μας, ώστε οι αθλητές του Α.Σ. ΠΑΟΚ να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για τους αγώνες της χρονιάς!

Επίσης να ευχαριστήσουμε πολύ την εταιρεία GREEK TRAVEL SERVICES για την ευγενική χορηγία με το λεωφορειάκι, και που θα ειναι δίπλα μας στο εξής στηρίζοντας τις δράσεις του τμήματος JUDO του Α.Σ. ΠΑΟΚ.
 

PHOTOSTORY