Τσολακούδης: «Να διατηρήσουμε τα κεκτημένα»

paok
Κατηγορία:
Εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα του τμήματος πολο ανδρών ο Νικόλας Τσολακούδης μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr για την δύσκολη προετοιμασία που ακολουθεί, αλλά και για τους ομαδικούς και προσωπικούς στόχους.

Oλοκληρώνοντας την πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας, τι βλέπεις για τη νέα χρονιά;
Κάθε αρχή και δύσκολη λένε, πόσο μάλλον για την έναρξη της προετοιμασίας που είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι διότι είμαστε εκτός πισίνας για πολλές ημέρες αλλά θα προσπαθήσουμε να ενταχθούμε όσο δυνατόν πιο γρήγορα μπορούμε μέσω των προπονήσεων.

Πόσο περίπου είναι το χρονικό διάστημα που είστε εκτός αγωνιστικής δράσης;
Είμαστε εκτός περίπου απο τις 28  Ιουλίου, αλλά κάποια παιδιά λόγω των υποχρεώσεων με την εθνική απουσιάζουν λιγότερο.

Για το πρόγραμμα της προετοιμασίας αλλά και για τα φιλικά...
Κύριο μέλημά μας είναι  να ξεκινήσουμε με τις προπονήσεις για να καταφέρουμε να βρούμε τις επαφές μας με το νερό και στη συνέχεια να περιμένουμε και τα υπόλοιπα παιδιά ώστε να γίνουμε ένα δυνατό σύνολο.

Πόσο δύσκολο είναι να βρείτε τα πατήματα σας σαν ομάδα μαζί με τις καινούριες προσθήκες;
Ίσως αυτός είναι ο πιο δύσκολος παράγοντας για κάθε αθλητή στην αρχή της σεζόν αλλα μέρα με την μέρα θα βελτιωνόμαστε και θα γινόμαστε καλύτεροι.

Ποιοι είναι οι προσωπικοί αλλα και οι ομαδικοί στόχοι για το φετινό πρωτάθλημα;
Προσωπικός μου στόχος ειναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα και οι ομαδικοί στόχοι είναι να διατηρήσουμε τα κεκτημένα απο την προηγούμενη χρονιά και με λίγο περισσότερη προσπάθεια να καταφέρουμε κάτι καλύτερο.